Valoa ja varjoja virkisti Alavuden syksyä

0
Tuurilaisen, Toyotan rallitallin päällikön Jari-Matti Latvalan, viime vuoiskymmenien Toyota ralliauto ja nykyisyyttä edustava lasten sähköauto oli ihailtavana kapunpungin keskustan liikepihassa.

Pentti Hautala/ J-Pnews
Alavus

Alavuden kaupungin keskustan ilmettä sykähdytti ja viritti perjantaina jo perinteiseksi muodostunut, Valoa ja varjoja tapahtuma.

Valoa ja varjoja tapahtuma näkyi heti iltapäivän alkuun kaupungin keskustan liikenteen vilkastumisena.

Iltapäivän ja illan aikana oli ohjelmaa tarjolla ja halvoilla, tavaran tarjouksien hinnoilla tehtiin kauppaa eri liikkeissä iltamyöhään saakka. Järjestäjinä ja mukana menossa oli yrittäjien, seurakunnan ja eri järjestöjen sekä kauppaliikkeiden lisäksi, kaupungin eri toiminnan tahot. Muun muassa nuoriso, liikunta, kulttuuri ja varhaiskasvatus jne.

Hurjia alehintoja oli hyödynnettävissä eri liikkeissä. Esimerkkinä mainittakoon Alavus ikkunat ja Ovet yrityksessä sai perjantaina jopa 50 prosentin hinnan alennuksia. Lisäksi 100 ensimmäiselle kävijälle annettiin tykätty avaimenperävalo. Lisäksi arvonnan kautta onni potkaisi monia.

UrheiluAalto myi polkupyöriä, kenkiä, pyörän valoja, luistimia pöljän halvalla, jopa puoleen hintaan. Saman tasoisia pöllön halpoja hintoja oli hyödynnettävissä myöskin muissa kaupungin keskustan alueen kaupoissa.

Alavus Hotellissa ja Huhtalavalla oli monenlaista ohjelmaa sekä ilmainen elokuvakin sisältyi illan ohjelmaan, nuorille ja aikuisille. Totta kai ilotulituksestakin saatiin ihastella Rantapuistossa iltakymmeneltä. Yleisöä ja ostajia tapahtuma veti mukavasti. Kaikki iloitsivat siitä, että tapahtuma toi syksyyn mukavasti sykettä ja valoa.

Kuvat: Pentti Hautala


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI