VAROITUS BMW:n omistajille ! | Ammattilaiset ”Hit&Run” varkaat täsmäiskevät Suomessa!

0
Autoista on anastettu vain valikoituja komponentteja mm. ratteja, airbageja ja ajotietokoneiden/navigaattoreiden näyttöjä.

Erikoinen ilmiö hämmentää jälleen alkuperäistä ”lintukoto” kansaa eteläisessä Suomessa, jossa BMW merkkiset autot ovat varkauksien kohteena tällä hetkellä muun muassa Laajalahdessa, Tapiolassa ja Mankkaalla. Autoista on revitty varkaiden matkaan erityisesti ajotietokoneita ja ratteja!

Hit&Run tyyppiset varkaudet ovat tapahtuneet  1.11. – 15.11.2019 välisenä aikana. Tuoreimmissa tapauksissa seitsemään uudehkoon BMW-autoon on kohdistunut varkausrikos, joissa tekijät ovat yöaikaan anastaneet autojen mm. ajotietokoneita ja ratteja.

Rikoksentekijöiden selvittäminen on kesken.

Poliisin mukaan aiemmissa vastaavantyyppisissä selvinneissä rikoksissa teot liittyivät ulkomaalaiseen hit&run-rikollisuuteen, jossa 2-3 miestä olivat saapuneet Suomeen tekemään rikoksia. Myös nyt tapahtuneiden rikosten osalta hit&run-rikollisuuden vaihtoehto on keskeisin tutkintalinja.

Poliisi pyytää asiaan liittyviä vihjeitä osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi. Tutkinnan kannalta olennaisimpia ovat myöhäisillan ja aamuyön väliset havainnot mm. ajoneuvoista ja henkilöistä.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI