Venepaikkojen hinnat nousevat Virroilla

0
Satama-alue. Kuva: Päivi Ylimys

Virtain teknisten palveluiden lautakunta on päättänyt (15.2.) tarkistaa venepaikkataksoja vuoden 2022 huhtikuun alusta lukien.

Uudet hinnat ovat: Laituripaikka 180 € (nykyinen 160 €) sähköistetty laituripaikka 240 €, (-) talvipaikka/ talvikausi 44 € (nykyinen 43,25 €) ja talvipaikka/veneilykausi 85 € (nykyinen 84,27 €).

Venepaikkojen maksuja on tarkistettu viimeksi vuoden 2014 alusta lukien, jolloin korotus oli 10 prosenttia. Veneilijöiltä tulleiden palautteiden vuoksi osa Kalettomanlahden laituripaikoista on sähköistetty ja näin ollen niille on määritelty uusi taksa. Hintojen korotusta on perusteltu yleisen kustannustason nousun vuoksi.

Kaupungin veneilijöille vuokraamat laituripaikat sijaitsevat Kalettomanlahdessa, Sorsanmutkassa, Ranta-Keiturin jatkeella ja Herrasensaaressa. Venepaikkoja on yhteensä 130 kappaletta. Rantaterassin yrittäjä vuokraa veneilijöille n. 25 paikkaa.

Lautakunta päätti valita siivoustyönohjaajaksi laitoshuoltaja Asta Juurakon. Valinnan perusteluina olivat hänen työkokemuksensa ja haastattelun tulos. Tointa haki kolme henkilöä, jotka kaikki haastateltiin. Toimeen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. -jr


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI