Viikko 46 | EPSHP:n tiedote – perjantai

0
Sairaalanmäki ilmakuva

Tilannetietoa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin COVID-19-tilanteesta

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 12.11.2020 neljä uutta koronavirustartuntaa. Kolme tartuntaa liittyy aiemmin todettuihin tartuntaketjuihin. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 190. Sairaalahoidossa ei ole koronapotilaita.

Koronaltistumisia Alavudella ja Seinäjoen Keskuspesulassa

Alavuden pääterveysasemalla keskiviikkona 11.11. asioinut henkilö on myöhemmin osoittautunut koronapositiiviseksi. Jäljitystyö toteutettiin nopeasti ja kaikki 14 altistunutta asetettiin karanteeniin. Osa altistuneista on terveydenhuollon ammattilaisia. Muilla Alavuden pääterveysasemalla mainittuna päivinä asioineilla ei ole tartuntariskiä ja asiointi terveydenhuollossa on turvallista.

Tarvittaessa yhteydenotot hallintoylilääkäri Erkki Kestiin, p. 040 586 3949.

Seinäjoen Keskuspesula Oy:n toimitusjohtaja Mikko Tanhuamäen tiedote koronatartuntaan liittyen:

  • Seinäjoen Keskuspesula Oy:n yhdellä työntekijällä on todettu illalla 12.11.20 koronatartunta ja hänen lisäkseen osa Keskuspesulan työntekijöistä on terveydenhuollon viranomaisen määräyksellä asetettu varotoimena karanteeniin.
  • Todettu tartunta ei vaikuta Keskuspesulan toimittamien tekstiilien käyttöturvallisuuteen.
  • Keskuspesula jatkaa palvelutuotantoaan normaalisti.
  • Keskuspesulassa tällä viikolla vierailleet henkilöt on kartoitettu ja heille on ilmoitettu tilanteesta.
  • Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Mikko Tanhuamäki, p. 044 554 5660.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 42350. Eilen tutkittiin 396 näytettä.

Koronatilannetta sairaanhoitopiirissä voitte seurata nettisivullamme, jonne päivittyy sekä tartuntatilanne että sairaanhoitopiirin kautta tutkittujen koronavirusnäytteiden määrä www.epshp.fi/korona


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI