VIIKKOGALLUP TULOS | Suomen hiljainen enemmistö ei halua pakolaisia Eurooppaan eikä Suomeen

1
Poikkeuksellisesti kahden viikon mittainen kyselymme antoi selkeän tuloksen siitä, etteivät vastaajat ole aidosti suopeita parhaillaan tapahtumassa olevalle kontrolloimattomalle kansainvaellukselle Euroopan hyvinvointivaltioihin.

72 prosenttia vastaajista oli jyrkästi sitä mieltä etteivät halua Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan vaikutteita omaa kulttuuriaan rikastuttamaan.

19 prosenttia oli ilomielin valmiita ottamaan vastaan Eurooppaan ja Suomeen  eri tapakulttuurista tulevia maahanmuuttajia.

9 prosentille aihe oli ”tuntematon”, eivätkä he osanneet arvioida invaasion vaikutuksia omalta kohdaltaan.

………………………………………………………………………………..

Suomalaisten hiljaisen enemmistön some-kirjoittelussa nähdään ja koetaan syvää huolta niin sanotun pakolaiskriisin hoitamisessa Euroopassa ja erityisesti ”sinisilmäisten” Suomessa.

”Kontrolloimaton pakolaisvirta tuo ongelmia. Maassa on ihmisiä, joista ei ole mitään tietoa. Ei henkilöllisyyttä tai lähtömaata. Mahdollisia ISIS-järjestön värväreitä. Kun värväri saa puhuttua palvelukseensa toimettomia nuoria miehiä, mitä tahansa voi tapahtua.

Ja mitä tapahtuukaan täydessä, huonosti organisoidussa pakolaiskeskuksessa? Toimettomana odottaen jotain. Ruuhkaiset ja alimitoitetut sosiaalitilat, vailla omaa rauhaa.
Kapina odottaa alkamistaan. nimim.epsone”

—————

”Suomessa on tällä hetkellä historiallisen pitkä eurosta johtuva talouskriisi. Tornion rajalta tulee 300-500 irakilaista raavasta miestä päivässä. Taloudelliset voimavarat eivät Suomessa riitä heidän vastaanottamiseen. Nyt on Suomen hallituksen toimittava. Suomen rajoille pitää saada rajatarkastukset Saksan mallin mukaan. nimim. realismia päätöksen tekoon”

————–

”Samaan aikaan Unkari saa niskaansa kritiikkiä, kun se yrittää kaikin keinoin suojella EU:n ulkorajaa. Siellä on jo kesästä asti varoitettu, että tilanne ja laittomien maahantulijoiden määrä räjähtää käsiin ellei jotain pikaisesti tehdä. Saksan tervetuloa!-kylttien jälkeen on turha ihmetellä sitä, että tulijoiden virta ei laannu itsestään… Nyt sitten voi haukkua EU:n ulkorajojen valtiot lepsuilusta ja sulkea silmät siltä, että on omalta osaltaan vain pahentanut tilannetta ja kannustanut ihmismassoja vaeltamaan kohti Eurooppaa…nimim.rajatapaus”

————-

”Saksan Merkel on hyvää vauhtia tuhoamassa Euroopan kulttuurineen päivineen.nimim.pelkään pahoin”

————-

”Hämmästyttää, että ne pakolaiset tänne Euroopan alueelle pyrkivät!? Helpompi olisi heidän sopeutua Afrikan mantereen hyvinvointivaltioissa! .nimim.EU citizen”

————

”Järkeä jo vähän näkyvissä. Missä päin maailmaa pääsee noin vain rajojen yli kävelemällä? Hölmö Eurooppa. Pakolaiset pitäisi valita pakolaisleiriltä ei tällä tavalla mitä nyt! nimim. huokaus”

———-

”Naiset ja lapset tulkoon kun ovat pitkän matkan kulkeneet. Nuo miehet takaisin kotimaahansa ja rintamalle taistelemaan oikeuksistaan.
Rintamakarkureita minusta. nimim. sotilas itsekin ollut

———-

”Israel on kieltäytynyt ottamasta pakolaisia Syyriasta. Pääministeri Netanjahu perustellut päätöstä sillä, että pienen 8,3 miljoonan asukkaan väestöllinen tasapaino horjuu, jos maahan otetaan arabipakolaisia. – Peukut! nimim.ViisaanViisasPäätös”

———-

”Meillä on unelma” tulee toteutumaan ja vielä moninkertaisesti.  Osasivatko järjestäjät unelmoidakaan näin suuresta kansainvälisyydestä? nimim. oliko se tämä?”

———-

1 KOMMENTTI

  1. Kyllä hävettää olla suomalainen kun lukee tätä tulosta. Mitä tälle maalle on tapahtunut? Ei auteta hädässä olevia, jotta voidaan nauttia entisestä yltäkylläisyydestä…

JÄTÄ KOMMENTTI