Vimpeli haluaa irtisanoutua Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminnasta – hallituksen ”nyrkki”- työryhmä asiaa selvittelemään!

1
Pesispatsasta ei virukset haittaa, eikä lannista (JK/jpnews.fi)
Pesäpalloilija-patsas Vimpeli (K-Media/JK)
Vimpelin kunnanhallitus esittää valtuustolleen, että se päättää irtisanoa kaikki Järvi – Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen yhteislautakuntia koskevat yhteistoimintasopimukset ja jatkaa vuoden 2014 talousarvion ja vuosien 2015 – 2017 taloussuunnitelman valmistelua tältä pohjalta.

Kunnanhallituksen jäsen Martti Lassila esitti edellä mainitun  lisäksi, yhteistyötä koskevia neuvotteluja jatketaan tältä pohjalta ja neuvottelujen tulosten edellyttämät muutokset tehdään talousarvioon ja – suunnitelmaan lisätalousarvion muodossa toukokuussa 2014. Lassila esitti myös, että asia valmistellaan valtuuston käsiteltäväksi jo joulukuussa 2013.

Lassilan esitystä kannattivat kunnanhallituksen jäsenet Markku Lapinkorpi ja Yrjö Koivukoski. Asiasta äänestettiin. Kun jäsenet Hannu Takala ja Tiina Koivuniemi olivat eri mieltä saatiin äänestyksen lopputulokseksi Lassilan esitys äänin 3-2.

Koivuniemi esitti, että perustetaan pieni työryhmä (nyrkki), joka selvittää asiaa ja vaihtoehtoja.

Kunnanhallitus päätti yksimielisesti perustaa työryhmän selvityksen tekemiseen.

Työryhmään nimettiin seuraavat henkilöt:

Hannu Takala, Reetta Ahonen, Tiina Koivuniemi, Marja-Liisa Kivipelto ja Yrjö Koivukoski sekä kunnanjohtaja Juhani Laasanen ja hallinto- ja talousjohtaja Sanna Juoperi. Puheenjohtajaksi nimettiin Hannu Takala. Ryhmä voi tarvittaessa kutsua asiantuntijoita kokouksiin.

vanhat kuorma-autot tukim

1 KOMMENTTI

  1. Nytkö vasta herätään vallitsevaan todellisuuteen? Jos tarkoituksena on selvittää Kokkolan suuntaa sote-alueena tai jopa kuntarakenneuudistuksessa, niin kuin se on näistä vaihtoehdoista. Siellä odottaa valtiovarainministeri Jutta Urpilainen keskittämisjoukkoineen. Ei yhtään sen helpompia tule neuvotteluista. Odotellaan mieluummin Jyrki Kataisen hallituksen kaatumista niin päästään palvelujen keskittämishöpötyksistä eroon.

JÄTÄ KOMMENTTI