Vimpeli haluaisi lakkauttaa Sääksjärven koulunpidon jo joululomiin!

0
Tilaisuu järjestetään Uusikylän koulun salissa. (jpnews.fi)

Myös Alajärven Uusikylän koulun jatkoaika on käymässä vähiin, sillä kaupungin itäosan viimeisenkin kyläkoulun toiminta aiotaan lakkauttaa Iiruu-Koivumäki-Möksy-Uusikylä alueella kevätlukukauden 2016 päätteeksi. Lapset kuljetetaan ehdotuksen mukaan jatkossa aamuisin ja noudetaan iltapäivisin lähimmästä Hoiskon koulusta. Itäisellä puoliskolla kaupungin aluetta ovat toiminnassa vielä edellä mainittujen oppilaitosten lisäksi Paalijärven koulu ja teollisuudestaan vaurastuvan Luoma-ahon kylän oma koulu.
Järvi-Pohjanmaan sivistystoimen talouden tasapainottamis-toimikunta on kokoontunut 20.10.2015 ja on yksimielisesti päättänyt esittää  lisätoimenpiteitä lautakunnan 30.9.2015 hyväksymän talousarvion tasapainottamiseksi. Sivistyslautakunta kokoontuu päättämään asiasta  keski-viikkoiltana (28.10.) Vimpelin valtuustosalissa.

Lisätoimenpiteet Alajärvellä

– Paalijärven ryhmäperhepäiväkoti Peukaloinen yhdistetään Koulumäen päiväkotiin 1.8.2016

Paavolan koulun 6. luokan oppilaiden mahdollinen siirto/lisätilojen tarve. Lisätilojen saatavuuden kartoitus 30.4.2016 mennessä

Uusikylän koulun lakkauttaminen ja oppilaiden siirto Hoiskon kouluun 1.8.2016

lisäksi Luoma-ahon koulun jatkoa monipalvelukeskuksen myöta tarkastellaan vuoden 2017 talousarviota suunniteltaessa, kuten myös Ylikylän koulun lakkauttamisesta aiheutuvia säästöjä.

…  ja Vimpelissä

Vimpelin lukion toimintakulujen leikkaus 1.1.2016

Sääksjärven koulun lakkauttamisen aikaistaminen 1.1.2016

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI