Vimpeli laittaa hallintosihteerin viran hakuun – samalla nostetaan hakijan pätevyysvaatimustasoa

0
Talolle etsitään isäntää taikka emäntää Vimpelissä. (jpnews.fi)

Vimpelin kunnan hallinto-osaston hallintosihteeri siirtyy teknisen toimen toimistosihteerin työsuhteeseen 1.9.2017 alkaen, joten avoimeksi jäävän hallintosihteerin viran täyttäminen tulee tarpeelliseksi.

Tällä hetkellä Vimpelissä hallintosihteerin pätevyysvaatimuksena on opistotasoinen koulutus.

Hallintosihteerin työn vaativuus kunnassa on muuttunut kuitenkin huomattavasti vaativammaksi, koska hallinto- ja talousjohtajan virkaa ei ole täytetty sen tultua vapaaksi vuoden 2016 alkupuolella.

Kunnan henkilöstöjaoston mielestä hallintosihteerin pätevyysvaatimukseksi tulisikin asettaa vähintään ammattikorkeakoulututkinto.

Kunnanjohtaja Anita Paavola esittää että henkilöstöjaosto päättää esittää kunnanhallitukselle, että se julistaa hallintosihteerin viran haettavaksi ja että samalla hallintosihteerin pätevyysvaatimukseksi muutetaan korkeakoulututkinto ja pätevyysvaatimuksena tulisi edellyttää hallinnon työkokemus.

Vimpelin kunnanhallitus päätti tiistain (2.5.) kokouksessaan viimeisenä ja ylimääräisenä asiana esille nostetusta hallintosihteerin viran aukijulistamisesta.

Hallitus julistaa hallintosihteerin viran haettavaksi 8.5.2017 alkaen. Pätevyysvaatimustasoa nostetaan henkilöstöjaoston ehdotuksen mukaisesti. Haastattelutyöryhmänä toimii henkilöstöjaosto.

JÄTÄ KOMMENTTI