KokoomusHarriSeppälä
MikkoSavola_74
Ähtäri zoo helmi-maalisk2023
Keskiviikko 22.3.2023 | Vihtori

Vimpelin Anita Paavola nousi Lapuan kaupunginjohtajafinaliin!

0
Lapuan kaupungintalo

Lapuan kaupunginjohtajan valintatoimikunta on tehnyt oman ehdotuksensa. Toimikunnan mukaan kaupunginjohtajan paikkaa tavoittelee viimeisellä kierroksella enää kolme hakijaa.

Kauhavalainen HM Anita Paavola valittiin Vimpelin kunnanjohtajaksi heinäkuussa 2015. (jpnews.fi)

Aakkosjärjestyksessä lueteltuna mukana finaalissa ovat tuotantojohtaja Juha Ala-Hiiro(Helsinki), Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän johtaja Kari Nuuttila ja Vimpelin kunnanjohtaja Anita Paavola.

Kaikista hakijoista kolme eniten eniten pisteitä kerännyttä pääsivät jatkoon.

Kai Pöntinen

 

Kaupunginjohtajan valintatoimikunnan puheenjohtajan Kai Pöntisen mukaan (kok.) kolme kärkiehdokasta erottui pisteillä melko selvästi muista hakijoista.  Haastatteluissa apuna oli myös rekrytoinnin ammattilainen.

Finaaliin selviytyneet kolme hakijaa esittäytyvät seuraavaksi Lapuan kaupunginvaltuustolle 16. tammikuuta. Valtuusoryhmillä on näinollen mahdollisuus haastatella ja ”tentata” kutakin hakijaa erikseen. Kaupunginjohtajan virkaan valitun nimeäminen on kaupunginhallituksen käsiteltävänä mahdollisesti 23. tammikuuta. Lopullisen Lapuan uuden tulevan kaupunginjohtajan päättää ja julkistaa ensivuoden ensimmäisen kuukauden lopuksi istuva kaupunginvaltuusto.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI