Vimpelin kunnan ja Vimpelin Vedon kauden 2018 yhteistyösopimus

0
Vimpelin Saarikenttä ja kunnantalo

Vimpelin Veto on esittänyt Vimpelin kunnalle yhteistyöehdotuksen vuodelle 2018. Sopimuksen tarkoituksena on tukea Vedon junioritoimintaa ja samalla hyödyntää joukkueen tunnettavuutta kunnan markkinoinnissa ja sidosryhmätyössä.

Ehdotus sisältää esityksen 7.000 euron määrärahan varaamisesta Vimpelin Veto ry:n tukemiseen, joka käytettäisiin seuraavasti:

  • Otteluisännyys Saarikentällä, kunnan vaakuna miesten superpesiksessä pelaavan edustusjoukkueen peliasuun, Saarikentän kenttämainokseen, otteluisännyys naisten Korisliigan peliin, juniorityöhön, koulutukseen ja nuorten työllistämiseen.

Kunnanhallitus on 22.1.2018 myöntänyt avustuksen Vimpelin Vedolle.

 

Kunnan lausunto Vetelin Löytönevan tuulivoimapuisto kaavaan

Vetelin kunta on pyytänyt Vimpelin kunnalta lausuntoa 2.3.2018 mennessä koskien Löytönevan (ent. Ristinevan) tuulivoimapuiston osayleiskaavan toisesta valmisteluvaiheesta. Osayleiskaavan tavoitteena on mahdollistaa kahdeksan tuulivoimalaa käsittävän tuulivoimapuiston sijoittumisen Vetelin kuntaan Leppäniemen ja Haukilahden kylien koillispuolelle. Osayleiskaava laaditaan siten, että sitä on mahdollista käyttää tuulivoimaloiden rakennusluvan myöntämisen perusteena.

Vimpelin kunnanhallitus päätti lausuntonaan ilmoittaa, että Vimpelin kunnalla ei ole huomautettavaa Löytönevan tuulivoimapuiston osayleiskaavaan.

 

Järviseudun sairaalan käyttö- ja tukipalvelumaksut

Kunnanhallitus päätti kokouksessaan (19.2.), että Järviseudun sairaalan tilojen vuokriin lisätään 25 euroa (sis.alv) /vuokralainen. Maksu sisältää sähkö-, vesi- ja puhdistuspalvelut yhteisten tilojen osalta.

JÄTÄ KOMMENTTI