Vimpelin positiivisin 2019 on Eila Lakaniemi

0
Eila Lakaniemi Vimpelin positiivisin 2019. (Kuva: Vimpelin Yrittäjät)

”Aina hymyilevä! Ottaa asiakkaan omakseen!” Kukkasalonki Kastanjan yrittäjänä pitkään toiminut Eila Lakaniemi valittiin kunnan positiivisimmaksi.

Vimpelin Yrittäjien toista kertaa järjestämässä tempauksessa Vimpelin positiivisimmaksi on valittu Eila Lakaniemi. Vimpelin positiivisimman julkistus tapahtui Vimpelin Vipinämarkkinoiden yhteydessä lauantaina 13.7. Saarikentällä.

 

Aina iloinen ja valoisa

Eila on kaikille ystävällinen ja kohtelee kaikkia tasapuolisesti. Hän kohtaa ihmiset aidosti vaikeinakin hetkinä. On aina iloinen, positiivinen ja aktiivinen. Eila on mukana monessa, muun muassa Vimpelin Yrittäjissä, sekä aina kehittämässä Vimpeliä monin tavoin. Eilan hymy, se ylettyy korviin saakka. Hän auttaa siinä, missä apua tarvitaan ja on kauppias paikallaan. Ystävämme Eila on valoisa ja mukava, hänelle voit kertoa kaikki murheesi, hän maltaa ja osaa kuunnella. Hänelle voi kertoa kaikesta. Eila on iloinen, ystävällinen, ja sydämellinen ihminen. Häneltä saa hyvää asiakaspalvelua. Hän ottaa osaa ihmisten iloihin ja suruihin. 

Muun muassa nämä yllä kootut eri perustelut johtivat siihen, että Eila valikoitui äänestyksellä Vimpelin positiivisimmaksi. Eila sai myös eniten ääniä.

Eilan vetämässä Kukkasalonki Kastanjassa on sisustus- ja lahjatavaramyymälä, runsas valikoima erilaisia kukkia sekä hautaustoimistopalvelut. 

Eila Lakaniemen Kukkasalonki Kastanja täytti vuosi sitten 20 vuotta. Myymälä sijaitsee Vimpelin keskustassa Patruunantiellä (Kuva: Vimpelin Yrittäjät)

Pieni kylä, monta sankaria

Vimpelin positiivisin äänestys järjestettiin nyt toisen kerran.  Kunnan positiivisinta kävi tänä vuonna äänestämässä yli 120 henkilöä, mikä oli hieman enemmän kuin viime kerralla. Äänestyksessä ei annettu ennakkoon vaihtoehtoja, vaan jokainen sai äänestää ketä itse halusi. Äänestyspaikat olivat auki kauppaliikkeissä kaikkiaan kolmen viikon ajan.

– Yhteensä äänestettiin lähes 50 eri henkilöä. Eilan jälkeen kolme eniten ääniä saanutta olivat Ari Takala, Sami Gustafsson ja Janne Hauta-aho. Toistuvia perusteluja monilla olivat: iloisuus ja auttavaisuus sekä muiden kannustaminen. Hyvää tekemällä ja hyviä asioita korostamalla saa aikaan lisää hyvää ja positiivisuuden kierre jatkuu. Vimpelin Positiivisin on ollut lämpimästi vastaanotettu ja hyvää mieltä tuova tempaus, sanoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI