Virtain Reserviläisten jouluvalot syttyivät

0
Joulutulet sytytti Virtain Reserviläiset ry:n hallituksen jäsen ja Pirkanmaan Reserviläispiirin puheenjohtaja Jussi Mäkitalo.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
VIRRAT

Virtain Reserviläisten joulutulet syttyivät maanantai-iltana (13.12.) galleria Virinän edustalla Virtain keskustassa.

Virtain Reserviläiset ry:n puheenjohtaja Kari Yläjärvi avasi tilaisuuden kertomalla, että tämän vuotinen joulutulet-tapahtuma on järjestyksessään yhdeksäs Virroilla. – Viime vuonna tilaisuutta ei järjestetty, mutta nyt päätettiin järjestää. Tämä tilaisuus on tärkeä meille reserviläisille ja yleisölle. Tästä aletaan hiljentymään ja ottamaan vastaan joulua, joka on jo hyvin lähellä.

Joulutulet on Reserviläisliiton valtakunnallinen tapahtuma, jonka toteuttavat jäsenyhdistykset eri puolella maata. Virroilla aiemmin tapahtuma on järjestetty Pukkivuoren rinteellä ja Rantapuistossa. Nyt haluttiin tuoda tilaisuus kaupungin keskustaan yleisöä ajatellen. Seurakuntapastori Marja Tuomi piti hartaushetken tilaisuudessa. Yleisöllä oli myös mahdollisuus tutustua galleria Virinässä olevaan näyttelyyn. Lisäksi saatiin nauttia glögi- ja piparkakkutarjoilusta. Virtain Reserviläisten lisäksi tapahtuman toteuttamiseen osallistuivat Virtain kaupunki, Virtain seurakunta ja Virtain Taideyhdistys. -jr

Kuva: Jarkko Ruohola


 

JÄTÄ KOMMENTTI