Vuoden 2017 Asumista ja Hyvinvointia – messuosastoja markinoimassa kaksi urheiluseuraa JPK ja Alavoli

1
Messujärjestäjien ja sopimuskumppaneiden edustajat : (vas) Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy, Vesa Alanko-Luopa, toimitusjohtaja | Alajärven voimistelu ja liikunta ry, Minna Latvala, puheenjohtaja | Alajärven kaupunki, Tero Kankaanpää, hallintojohtaja | Järviseudun Pallokerho ry, Petri Koskenmäki, puheenjohtaja

Alajärvellä lauantaina 6. toukokuuta järjestettävien Asumista ja Hyvinvointia –messujen 2017 osastojen myynti näytteilleasettajille on alkanut. Aktiiviset alajärveläiset urheilu- ja liikuntaseurat JPK (Järviseudun Pallokerho ry) ja Alavoli (Alajärven voimistelu ja liikunta ry) ovat ottaneet vastuun ja tehneet toteutuksesta yhteistyösopimukset tapahtumasta vastaavan Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n kanssa. 

JPK vastaa yrityksille tapahtuvasta jäähallin ja sen ulkopaikkojen osastomyynnistä ja Alavoli hoitaa tennishalliin messuosastojen myynnin yhdistyksille ja yksityisille.

Yhteistyössä tapahtumasta on rakentunut erittäin mittava, sillä messuosastojen yhteismääräksi tulee noin 150 osastoa. Seuraavaksi messujen valmisteluissa on vuorossa yleisöä kiinnostavan ohjelman saaminen jäähallin esiintymislavalle ja erilaisten mielenkiintoisten oheistapahtumien valmistelu messualueelle. Kantavana ajatuksena ohjelmissa ja oheistapahtumissa on paikallisuus, eli pääasiassa niiden sisällöstä vastaavat täällä asuvat tai alueelta lähtöisin ovat henkilöt tai ryhmät. Alustavasti jotakin on jo sovittuna, mutta kokonaisuus saataneen valmiiksi maaliskuun aikana.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

1 KOMMENTTI

  1. Toivottavasti Alajärven Ankkurit saadaan jossain vaiheessa mukaan järjestäjäksi. Olisihan tuo kivaa, jos seura haluaa myönteistä julkisuutta, että messuilla on sentään mahdollisuus tavata mahdollisia sponsoreita ja tuttavia. Kaikki myönteinen julkisuus on nyt tärkeää, koska seura on pyrkimässä takaisin huipulle,eikä sitä koskaan tiedä etukäteen, vaikka iso sponsoriehdokas tarttuu haaviin messuilla.

JÄTÄ KOMMENTTI