Yhteistä toimitusjohtajaa kehitellään kaupungin yhtiöille Virroilla

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/J-Pnews

VIRRAT

Virtain kaupunginhallitus päätti tiistaina antaa omistusohjeen Virtain Yrityspalvelu Oy:lle, Kiinteistö Oy Virtain Vuokrataloille ja Kiinteistö Oy Virtain Opiskelija-asuntoloille.

Ohjeen mukaan Virtain Yrityspalvelu Oy:lle palkataan toimitusjohtaja, joka on 60 prosenttisesti osa-aikainen ja määräaikainen 31.12.2021 saakka. Hän toimii myös kiinteistö Oy Virtain vuokratalojen ja kiinteistö Oy Virtain opiskelija-asuntoloiden toimitusjohtajana.

Toimitusjohtajan työaika-aika jakaantuu siten, että Virtain Yrityspalvelu Oy 30 %, Kiinteistö Oy Virtain Vuokratalot 20% ja Kiinteistö Oy Virtain opiskelija-asuntolat 10%. Yhtiöiden hallitusten tulee käsitellä toimitusjohtajan rekrytointi edellä esitetyn ohjeen mukaisesti. Kaupunki käynnistää rekrytoinnin.

Kolmelle kyseiselle yhtiölle on esitetty merkittäviä toiminnallisia muutoksia. Jotta muutokset saadaan toteutettua, on keskusteltu yhteisen toimitusjohtajan palkkaamista näille kolmelle yhtiölle.

Asia yhteisestä toimitusjohtajasta on tullut ajankohtaiseksi, kun kaupungin elinkeinopäällikkö on irtisanoutunut virastaan. Hän on toiminut myös Virtain Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtajana. -jr


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI