Yksi kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti autokolarissa nelostiellä

0

Päivitetty 5.11.2018 klo 15.30

TÄNÄÄN aamulla vähän ennen kello puoli kahdeksaa Keski-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen tieliikenneonnettomuudesta valtatiellä 4 Pihtiputaan Ilosjoen seutuvilla. Pakettiauto oli lähtenyt luisuun, paikoin erittäin liukkaalla, valtatiellä ja törmännyt perä edellä vastaantulevaan henkilöautoon, jota kuljettanut mies loukkaantui vakavasti. Viitasaaren suunnasta pohjoiseen päin matkanneen ja luisuun lähteneen auton mieskuljettaja kuoli.

Turman tarkkaa syytä ei ole vielä kerrottu, eikä sen kulustakaan ole vielä tarkempaa virallista tietoa. Sisä-Suomen poliisilla on tehtävänään selvittää onnettomuutta.  Tielläliikkujien mukaan ”nelostien” pinta oli aamulla ollut paikoin vaarallisen liukas.

Valtatie oli kokonaan suljettu pelastustus- ja raivaustöiden ajan Ilosjoen kohdalla.

Poliisin tiedotteessa tutkintajohtaja, rikoskomisario Reima Rossin mukaan liikenneonnettomuudessa viitasaarelainen 68 -vuotias mieshenkilö oli kuljettanut pakettiautoa pohjoisen suuntaan. Samanaikaisesti Pyhäsalmelta kotoisin oleva 64 -vuotias mieshenkilö oli ajanut henkilöautoa vastakkaisesta suunnasta. Kummassakaan autossa ei ollut kuljettajan lisäksi matkustajia. Ilosjoen kohdalla ajoneuvot olivat törmänneet toisiinsa seurauksella, että edellä kerrottu 68 -vuotias mieshenkilö oli menehtynyt onnettomuudessa. Toisen ajoneuvon kuljettaja kiidätettiin sairaalahoitoon.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI