YKSI KUOLI JA TOINEN LOUKKAANTUI VAKAVASTI LAPPAJÄRVELLÄ

2

Päivitetty 1.10. klo 17.00

Lappajärven Itäkylässä tänään iltapäivällä kello kahden jälkeen kantatiellä 68 sattuneessa peräänajossa kuoli yksi henkilö ja toinen loukkaantui vakavasti!

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Lauri Joenpolvi kertoi toimituksellemme onnettomuuden sattuneen kantatiellä edellä ajaneen hiljentäessä vauhtia kääntyäkseen vasemmalle liittymään. Lappajärveltä Vimpelin suuntaan matkanneista mieskuljettajista takaa tullut ei havainnut ajoissa edellä ajaneen vauhdin hidastumista ja törmäsi vauhdilla tämän perään. Edellä ajaneen henkilöauton 1953 syntynyt mieskuljettaja kuoli voimakkaassa törmäyksessä välittömästi ja takaa törmänneen henkilöauton mieskuljettaja loukkaantui vakavasti. Kummallakaan kuljettajista ei ollut matkassa muita henkilöitä.

Kantatie 68 oli suljettu liikenteeltä pelastustoimien ajaksi ja liikenne ohjattiin poliisin sekä Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen, Lappajärven yksikön, toimesta kiertotielle. Pelastustoimi hoiti myöskin onnettomuuspaikan jälkiraivauksen ja -siivouksen. Pohjanmaan poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja on tiedottanut tapahtumasta erikseen.(lue toisaalta lehtemme uutisissa)

  

2 KOMMENTTIA

  1. Eikös se ollut niinpäin että Lappajärven keskustan suunnasta autot tulivat Vimpeliin päin ja kun auto oli kääntymässä vasemmalle Jaakotuvantielle niin perässä tulleet ylinopeutta ajanut auto ei kerennyt enää väistää.
    Jutussa siis virheellisesti lukee että autot olisivat tulleet Vimpelin suunnasta.

    • Aivan oikein! Kiitos huomiosta! Toimituksen tieto on ollut kokoajan sama, joka on ”kiireessä” kirjautunut kuitenkin juttuun väärin. Eli autot matkasivat peräkkäin Lappajärveltä Vimpelin suuntaan! ”Virhe” on nyt korjattu juttuun,

JÄTÄ KOMMENTTI