Yksi kuoli kuorma-auton ja pakettiauton kolarissa Vetelissä

0
Havainnekuva ei liity tapaukseen (jpnews.fi/arkisto)

PÄIVITETTY POLIISITIEDOTTEELLA 9.9.2019 klo 15.00

Vakava liikenneonnettomuus sattui sunnuntai-iltana vähän kello seitsemän jälkeen Kalliojärven kylätiellä lähellä Lappajärven ja Vetelin kunnan rajaa Keski-Pohjanmaan puolella. Keski-Pohjanmaan pelastuslaitoksen mukaan kuorma-auton ja pakettiauton kolarissa on osallisena neljä henkilöä. Onnettomuuteen johtaneista syistä ei ole vielä kerrottu. Tie onnettomuuspaikan kohdalla on suljettu.

Vetelissä Kalliojärventiellä sattui sunnuntai-iltana kuorma-autonja pakettiauton kolari. Pakettiauton kuljettaja on menehtynyt onnettomuudessa. Kuorma-autossa olleet kolme henkilöä selvisivät ilman fyysisiä vammoja. Pelastustyöt kohteessa ovat ohi. Tie toistaiseksi suljettu liikenteeltä siivouksen ja ajoneuvojen siirron ajan. Poliisi tiedottanee onnettomuudesta lisää.

POLIISIN TIEDOTE  ONNETTOMUUDESTA:

Eilen illalla noin kello 19 aikaan sattui Vetelissä Kalliojärventiellä kuolonkolari. 50-luvulla syntynyt mies Vetelistä oli törmännyt pakettiautollaan vastaantulevan kuorma-auton keulaan sillä seurauksella, että pakettiauto oli murskaantunut ja pelastuslaitoksen henkilökunta oli joutunut leikkaamaan pakettiauton ohjaamon auki saadakseen uhrin ulos. Kuorma-auton kuljettaja ja kuorma-auton matkustajat olivat loukkaantuneet lievästi. Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä.

Kalliojärventie lähtee Vetelin Räyringin kylän kohdalta ja yhtyy Lappajärven Itäkylään johtavalle Huopanantielle lähellä kuntien rajaa olevaa Huopanan kylää.


Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI