Yksi kuoli kuorma-auton ja pakettiauton kolarissa Vetelissä

0
Havainnekuva ei liity tapaukseen (jpnews.fi/arkisto)

PÄIVITETTY POLIISITIEDOTTEELLA 9.9.2019 klo 15.00

Vakava liikenneonnettomuus sattui sunnuntai-iltana vähän kello seitsemän jälkeen Kalliojärven kylätiellä lähellä Lappajärven ja Vetelin kunnan rajaa Keski-Pohjanmaan puolella. Keski-Pohjanmaan pelastuslaitoksen mukaan kuorma-auton ja pakettiauton kolarissa on osallisena neljä henkilöä. Onnettomuuteen johtaneista syistä ei ole vielä kerrottu. Tie onnettomuuspaikan kohdalla on suljettu.

Vetelissä Kalliojärventiellä sattui sunnuntai-iltana kuorma-autonja pakettiauton kolari. Pakettiauton kuljettaja on menehtynyt onnettomuudessa. Kuorma-autossa olleet kolme henkilöä selvisivät ilman fyysisiä vammoja. Pelastustyöt kohteessa ovat ohi. Tie toistaiseksi suljettu liikenteeltä siivouksen ja ajoneuvojen siirron ajan. Poliisi tiedottanee onnettomuudesta lisää.

POLIISIN TIEDOTE  ONNETTOMUUDESTA:

Eilen illalla noin kello 19 aikaan sattui Vetelissä Kalliojärventiellä kuolonkolari. 50-luvulla syntynyt mies Vetelistä oli törmännyt pakettiautollaan vastaantulevan kuorma-auton keulaan sillä seurauksella, että pakettiauto oli murskaantunut ja pelastuslaitoksen henkilökunta oli joutunut leikkaamaan pakettiauton ohjaamon auki saadakseen uhrin ulos. Kuorma-auton kuljettaja ja kuorma-auton matkustajat olivat loukkaantuneet lievästi. Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä.

Kalliojärventie lähtee Vetelin Räyringin kylän kohdalta ja yhtyy Lappajärven Itäkylään johtavalle Huopanantielle lähellä kuntien rajaa olevaa Huopanan kylää.


Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI