Kivikasvot Halkosaaren kesäteatteriin

0
Kivikasvot viihdyttävät Halkosaaren kesäteatterin 23. suvessa. (Kuva: Tampereen Komediateatter)
Kivikasvot viihdyttävät Halkosaaren kesäteatterin 23. suvessa. (Kuva: Tampereen Komediateatteri)
Lappajärven Halkosaaren kesäteatterissa koetaan tulevana suvena legendaaristen Kivikasvojen Made in Finland 50-vuotistaiteilijajuhlashow. Yleisöä viihdyttävät todelliset mestarit Vesa Nuotio, Ismo Sajakorpi, Matti ”Fredi” Siitonen sekä alajärveläisjuurinen Henrik Lamberg.

Käsikirjoitus ja ohjaus on Ismo Sajakorven käsialaa. Mukana esityksessä on myös Kimmo Leppälä Broadway Band. Musiikin sovituksesta vastaavat Antti Hyvärinen ja Kimmo Leppälä. Made in Finland esitetään kymmenen kertaa, ensimmäisen shown ollessa juhannusaattona 19.6. ja viimeisen 5.7. Esityksen kesto on väliaikoineen vajaat 2,5 tuntia.

– Made in Finland –show tarjoaa kaikkea sitä, mitä Kivikasvojen viihde on ollut parhaimmillaan: loistavaa yhteislaulua, ikivihreiden iskelmien nostalgiaa, vauhdikkaita hittikavalkadeja, riemukasta huumoria sekä ”Fredin” koskettavia laulutulkintoja, kertoo myyntipäällikkö Marjatta Keskinen.

Toinenkin esitys

Halkosaaren kesäteatteri viihdyttää toisellakin esityksellä, sillä ”Mies kun tulee tiettyyn ikään” hauskuttaa 15.7.-9.8.

Päärooleissa nähdään Ilkka Aro, Seppo Sallinen sekä Seppo Koivisto. Näytelmässä käy selväksi, mitä viidenkympin villitys oikein on. Samalla hahmottuu, iskeekö se kuin salama kirkkaalta taivaalta miehen ollessa arkivaatteissa, vai kiihdyttääkö se ohitse niin läheltä, että pahaa tekee?

– Ja onhan sitten vielä olemassa kuuden- ja seitsemänkympin villityksetkin. Vai onkohan asia niin? Kokonaisuudessaan olen kuitenkin varma, että esitys tarjoaa taatusti hulvatonta menoa, lupaa esityksen ohjaava Antti Vartiala.

Näytösten ennakkomyynti on ollut vilkasta. Varsinkin ryhmien kannattaa varata liput ajoissa. Lisätiedot ja tilausohjeet löytyvät www.halkosaarenkesateatteri.fi tai 0400 869 359.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI