Kolme pohjalaista Idols-laulajakilpailun kärkikymmenikön finaalissa

0
Lapualainen, laihialainen ja kokkolalainen nousivat laulutaidoillaan Idols-finaalin, joita voidaan seurata MTV3:n kanavilta suorissa lähetyksissä maaliskuun toisesta sunnuntaista lähtien.

Jänittävän karsinnan jälkeen jatkoon selvisivät seuraavat persoonallisen laulutaidon ja karisman omaavat pohjalaiset nuoret esiintyjät.

Laihialainen Susanna Erkinheimo, 27, pääsi muuttamaan idols-taloon, toisten kymmenen finaalii valitun seuraksi, yleisöäänten perusteella.

Lapualainen nuori laulajatar Tiina Puska, 17 sai jännittää pitkään, kunnes onni potkaisi tuomariäänillä.

Koko tämänvuotisen Idols-kisan kuopus 16-vuotias kokkolalainen nuorimies Torsten Borg lumosi kuuntelijansa omalla persoonallisella tyylillään ja äänellään, kun yleisö äänesti hänet jatkoon kymmenen parhaan joukkoon.

Valinnan työnjako oli, että yleisö saa valita viisi parasta suosikkiaan ja toiset viisi valitsee tuomaristo.

Monta  Idols-titteliä tavoittelevaa hyvää kilpailijaa joutui jättämään leikin jo varhaisessa vaiheessa ”kesken”. Mutta kilpailun formaatin mukaan pudottaminen jatkuu ja kisaaminen muuttuu entistä vaativammaksi ja kovemmaksi. Enää ei pelkkä laulaminenkaan välttämättä riitä ja kilpailijan täytyykin, oikean idolin tavoin, pystyä lunastamaan itselleen suuren yleisön suosio muun muassa esiintymisellään ja olemuksellaan.

Tulevissa suorissa ohjelmissa yksi laulaja karsiutuu äänestyksissä kilpailusta ja joutuu jättämään Idols-talon ja -kilpakumppaninsa.

Tällä viikolla finalistit laulavat ja levyttävät yhteiskappaleensa Lady Gagan superhitin The Edge of Gloryn, jota jokainen ratkaisulähetyksen alussa vielä mukana olleista laulajista pääsi soolovuorollaan tulkitsemaan.

Onnea ja menestystä kisaan Tiina, Susanna ja Torsten !

Idols-tittelin ja levytyssopimuksen voittaja ratkaistaan kahden laulajan kesken 6. toukokuuta.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI