Maratontanssit Soinissa

0
Kauko Ukonmäki
Tanssin hurmaa ( Kuvat: Jussi Paarvala)

Jussi Paarvala

SOINISSA SUNNUNTAINA

Soinin Yhteistalolla on tanssittu viime lauantaina ja sunnuntaina tanssimaratonia. Samalla on koko idean isä Jussi Roponen laulanut jo 21 tuntia ja aikoo laulaa vielä 3 tuntia. Tanssit alkoivat lauantaina kello 17.00 ja tarkoitus on jatkaa sunnuntaihin kello 17.00. Kello 14. mukana oli vielä kaksi paria jatkamassa tanssia.

Jussi Roponen

Antti Männikkö ja Riitta Moisio toisena parina olivat Kalervo Ruuska ja Pirjo Vihinen, molemmat tanssiparit olivat tuolloin olleet parketilla 21 tuntia ja tarkoituksena vielä kolme tuntia.

Antti Männikkö ja Riitta Moisio

Antti ja Riitta kertoivat harrastaneensa aikaisemmin yhdessä lavatanssia ja Antin ennätys on ollut 8 tuntia. Kalervo ja Pirjo ovat tanssineet yhdessä pari vuotta lavatanssia. Kunto tuntuu hyvältä vielä tässä vaiheessa, vähän tuntuu jaloissa. Lattialla oli myös kahdeksankymppinen pari jotka tanssivat 10 tuntia, kauan sitten oli tanssittu 29 tuntia. Kova suoritus vieläkin!

Pirjo Vihinen ja Kalervo Ruuska

Soinin Sisu ja Soinin Nuorisoseura on järjestämässä tapahtumaa, jolla hankitaan varoja Yhteistalo toiminnan ylläpitokustannuksiin. Samassa talossa pidetään kahden viikon välein Kuntotanssit, joissa parhaimmillaan on ollut 150 tanssijaa parketilla.

Kauko Ukonmäki

Tanssi on monipuolista kuntoliikuntaa toteaa Kauko Ukonmäki. Itse hän ei osallistu maraton- tansseihin, on vain katsojan ominaisuudessa paikalla. Hänen mielestään noin 24 tunnin tanssimaraton vastaa kuitenkin täyspitkää maratonia tuollaisen neljän tunnin aikaan.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI