Maritza Parkkinen näyttelee ja laulaa

2
Maritza
Maritza luo uraa näyttelijänä ja laulajana
Maritza on vimpeliläinen, laajalle järvi-,etelä- ja keskipohjalaisyleisölle tuttu monilahjakkuus, joka on tunnettu upeista rooleistaan muun muassa Lappajärven Halkosaaren Kesäteatterissa.

Laulamisen ja sanoittamisen jälkeen Maritza on laajentanut osaamistaan myös iskelmälaulun ja juontamisen puolelle.

Ensimmäisen levytyksensä “Siivet kantaa” Maritza teki vuonna 2010, joka paikallisesti sai hyvän vastaanoton sekä joululevy “Joulun Tunnelmaa”(2011) löytyy myös monen levykokoelmista.

Pesäpallohuuma on tuottanut Kari Kuuvan sävellysten tukemana kaksi sinkkua; “Vimpelin Kulta” (2010) ja “Kotipesään Vimpeliin” (2011), jotka ainakin Saarikentän stadionilla ovat soineet ihmisten mieliin.

Kesällä 2012 Maritza oli tyrkyllä vahvasti yleisön avustuksella kilpailijaksi Seinäjoen Tangomarkkinoille, sillä nettiääniä kertyi yli 4000, mutta Seinäjoelle asti tie ei aivan vielä kantanut.

Elokuussa 2012 ”Rakkauden avaimet” -albumin julkkareita viettettiin Paula Koivuniemen tähdittämässä konsertissa.

Jouluna 2012 Jouluradion järjestämässä kilpailussa biisit “Enkeli” ja ”Enkelikello” olivat 30 parhaan joukossa ja toivat tullessaan runsaasti radiosoittoja.

Nyt Maritzalta on ilmestynyt ”Haave”-sinkku yhteistyössä Jurvan Musiikkipajan kanssa (2013) sekä hieno musiikkivideo, joka löytyy nettisivuilta www.maritza.fi

http://www.youtube.com/watch?v=phn02GRYt5E&feature=share&list=UUCmM7ADG_GiPUgtTpAiELlA

Maritza ja kumpanit ovat videon lopputulokseen tyytyväisiä ja kertovat sen herättäneen jo nyt suuren yleisön kiinnostuksen.

”Haave”-sinkku luvataan nyt myös jokaiselle ”Rakkauden avaimet” -albumin tilaajalle mukaan muistoksi.

Matka jatkuu…

Kevät kuluu Karaoke- Iskelmätähtikilpailun mukana, jossa Maritza toimii juontajana, sekä uuden musiikkivideon työstämisessä.

Tänäkin kesänä Maritza nähdään Lappajärven Halkosaaren Kesäteatterin musiikkinäytelmässä ”Päivänsäde, minä ja menninkäinen” nimikkoroolissa Päivänsäde. Esitykset alkavat juhannuksen jälkeen ja jatkuvat aina elokuun puoleen väliin.

Vapaa-aika kuluu jatkossakin uusien ideoiden työstämiseen sekä musiikin parissa.

-Intoa riittää tehdä tätä hommaa ja palava halu kehittyä. Mikä sen mukavampaa, kun saa ideoida uusia juttuja musiikin ja teatterin kautta eri kohderyhmille ja toteuttaa niitä, kertoo Maritza hymyillen.

PTV mansikkasumppa1

2 KOMMENTTIA

JÄTÄ KOMMENTTI