Marko Maunukselalta uutta musiikkia

0
Marko Maunuksela - Sydämen lupaus
Marko Maunuksela - Sydämen lupaus
Tangomarkkinat esikarsintakiertueen vetäjältä, Marko Maunukselalta uutta musiikkia. Sydämen lupaus – Por una cabeza.

Uusia tangokuninkaallisia etsitään jälleen – esikarsintakiertue alk. tänään Seinäjoelta.

Ylen maakuntastudioilla pidettäviä esikarsintatapahtumia isännöi ensimmäistä kertaa vuoden 2010 Tangokuningas Marko Maunuksela.

– Olen paikalla tsemppaamassa ja auttamassa kilpailijoita. Jännitystä puretaan yhdessä ja pyritään tekemään kilpailuhetkestä mahdollisimman rento, Maunuksela lupaa.

Maaliskuussa Markolta ilmestyy myös uutta musiikkia Sydämen lupaus – Por una cabeza -sinkku.

– Uutta vanhaa? Vai vanhaa uutta? Päätä sinä. Vanha klassikkotango, mutta upouusi teksti. Palaan juurilleni ja lähtökuoppaan. Kesällä tulee kuluneeksi 5 vuotta siitä, kun minut valittiin tangokuninkaaksi. Sen kunniaksi päätin julkaista seuraavaksi tangon. Eikä minkä tahansa tangon, vaan yhden maailman kauneimmista tangosävelmistä Por una cabeza, kertoo Marko Maunuksela.

Tangoon haettiin uusia vivahteita ja Marko Maunuksela kirjoitti tangoon uuden suomenkielisen tekstin yhdessä Kalle Kulmalan kanssa.

– Tango on nyt joka puolella kovassa kysynnässä. Kansa haluaa levylle tangoja, joita kuunnella ja tykkäävät myös tanssia. Onneksi minulla, jos kenellä, on lupa sitä myös esittää. Joka ilta tansseissa laulan useampia tangoja ja aina tanssilattia täyttyy äärimmilleen. Mikä onkaan mukavampi tunne! Voin tarjoilla yleisölle tangoa, itseeni profiloituvaa musiikkia. Siitähän tässä on kyse. Tämä on sydämen lupaus, Marko jatkaa.

Levyllä soittavat huippumuusikot – Juha-Pekka Vikman (viulut), Samuli Jokinen (haitari), Kai Stenman (piano), Maka Lahtinen (basso), Juha Kangassalo (rummut) ja levytysprojektia johtanut Toni Nuotio (percussiot).

Seinäjoen Tangomarkkinat tangolaulukilpailu 2015

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI