Olavi Virta soi Sinitaivas-kiertueella

0

Marraskuussa konserttisaleissa Legendaarinen Olavi Virta – Sinitaivas -konserttikiertue. Isäntänä Marko Maunuksela.

Tänä vuonna vietetään, kiistatta yhden maamme legendaarisimman, suomalaisen iskelmän ja tangon ylivertaisen kuninkaan Olavi Virran syntymän 100-vuotisjuhlaa. Sinitaivas-ohjelmisto johdattaa marraskuussa yleisön menneiden vuosikymmenten ainutkertaisiin hetkiin, ikivihreiden laulujen ja upeiden taiteilijoiden parissa.

Kiertueella mukana Tangokuningatar 2015 Susanna Heikki, Tangokuningas 2015 Aki Samuli, Heidi Pakarinen, Markus Allan, Kari Hirvonen, Saska Helmikallio, Marko Maunuksela ja Fantasia-orkesteri.

– Olen etuoikeutettu saadessani olla mukana isännöimässä näitä mestarillisia-iltoja. Sinitaivas-konserttikiertueesta on tullut minulle vuosien saatossa erittäin tärkeä tapahtuma. Tällä kertaa meillä oli Sinitaivaalle heti selkeä ajatus. Olavi Virta 100 v. Se valtava määrä musiikillista materiaalia, mitä hänestä on saatavana, antoi meille hyvät lähtökohdat tehdä ja suunnitella teille monipuolinen konserttikokonaisuus. Lisäksi kun mukana on suuri määrä loistokkaita solisteja, kera hallitsevien tangokuninkaallisten, niin mikäs tätä on tehdessä. Musiikillista ja solistillista ilotulitusta.

– Tarinallista materiaalia Olavi Virran elämästä löytyy huomattavasti vähemmän. Missään nimessä tarkoituksenikaan ei ole ollut tehdä täydellistä läpileikkausta Olavi Virran elämästä. Tämä on vain yksi näkemys Olavi Virrasta ja hänen elämästään musiikin suurmiehenä. Kaikkien iloineen ja suruineen. Sitähän se elämä on. Mestareillakin, kertoo kiertueen isäntä Marko Maunuksela.

Sinitaivas-kiertue alkaa loppuunmyydystä konsertista Turun Konserttitalosta 6. marraskuuta ja päättyy 11.11. Kuopion Musiikkikeskukseen.

………………………………………………………………..

Legendaarinen Olavi Virta SINITAIVAS-konserttikiertue

pe 6.11. Turku, Konserttitalo – Loppuunmyyty / varattu (tilanne 5.10.2015)

la 7.11. Pori, Promenadikeskus

su 8.11. Hämeenlinna, Verkatehdas

ma 9.11. Järvenpää, Järvenpää-talo

ti 10.11. Lahti, Sibeliustalo

ke 11.11. Kuopio, Musiikkikeskus

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI