Suomalainen Hitlantis voitti tulokkaiden sarjan White Bully Award 2011 -kilpailussa

0
Suomalainen ohjelmistoyritys Cognitive Maps Ltd ja sen kehittämä virtuaalinen musiikkipalvelu Hitlantis on voittanut arvostetun eurooppalaisen Bully Award 2011 -kilpailun tulokkaiden sarjan yhdessä toisen suomalaisen Kioskedin kanssa. Voittajat julkistettiin viime viikolla White Bull Summit, Pathways to Exit -tapahtumassa Barcelonassa.

Eri puolilla maailmaa jo alkutaipaleellaan mainetta niittäneessä, edistyksellisestä käyttöliittymästään kehuja saaneessa ja ennenkin palkintoja voittaneessa Hitlantiksessa iloitaan Bully Award -tunnustuksesta täysin rinnoin:

-Tämä arvostettu tunnustus osoittaa Hitlantiksen olevan Euroopankin mittakaavassa viime vuosien merkittävimpiä innovaatioita. Visuaalinen käyttöliittymämme innostaa asiantuntijoita sekä musiikkipalvelun käyttäjiä, iloinen Timo Poijärvi sanoo.

Finaaliin tiukan seulan läpi

Kilpailussa palkitaan vuosittain Euroopan johtavat teknologia-, media- ja telekommunikaatioalan yritykset. Finaaliin kelpuutettiin 60 yritystä useiden satojen joukosta.
Finalistit jaettiin kolmeen sarjaan yritysten iän ja taustan mukaan tulokkaisiin, nuoriin lupauksiin ja vanhoihin tekijöihin. Bully Award -kilpailun finalistit valittiin
ensisijaisesti niiden innovatiivisuuden perusteella. Hitlantis valittiin finaaliin elokuussa.

-Kaikki finalistiyritykset olivat johtajia omalla alallaan. Niillä on tarkoituksenmukaiset strategiat ja niiden toiminta on lähtenyt liikkeelle asiakkaiden tarpeen ymmärtämisestä ja sen pohjalta kehitetystä teknologiaratkaisusta, korostaa Farley Duvall, White Bull Summitin perustaja ja puheenjohtaja.
Kilpailuorganisaatio kävi huolellisesti läpi joukon yrityksiä starttivaiheen yrityksistä kasvaviin ja valitsivat niiden joukosta finalistit, joilla uskotaan olevan kasvupotentiaalia tulevaisuudessa.

JÄTÄ KOMMENTTI