Tangokuningatar Hanna Talikainen levyttää jälleen

0
Kuva: Mika Okko/Stillkuva Studio
Vuoden 2008 Tangokuningatar Hanna Talikainen on pitänyt levytystaukoa ja keskittynyt perhe-elämään. Nyt kuitenkin puhaltavat uudet tuulet ja syksy 2015 toi kuulijoiden iloksi uutta musiikkia, kun sinkku Siivet minussa julkaistiin 8. lokakuuta 2015.

Sony Musicin kanssa julkaistiin vuonna 2010 Rakkain jää ja Tanssi vielä hetki -sinkut. Alkuvuodesta 2011 Hanna oli mukana Suomen Euroviisukarsinnoissa Tangokuningas Marko Maunukselan taustalauluryhmässä. Tiimi selvitti tiensä Suomen Euroviisujen finaaliin.

– Edellisestä studiossa käynnistäni on ehtinyt vierähtää jo viisi vuotta. Noihin viiteen vuoteen on mahtunut hurjasti kaikkea, ei musiikkiin liittyvää. Olen nykyään kahden maailman ihanimman lapsen äiti ja viime vuodet saanut keskittyä, vain ja ainoastaan, heihin ja seurata heidän kasvamistaan. Nyt kun nuorempikin lapsista on jo yli vuoden, heräsi ajatus musiikin pariin palaamisesta.

Kesän ajan etsin kappaleita, kuuntelin demoja ja huomasin olevani todella kriittinen valittavan kappaleen suhteen. Etsin jotain sellaista, mikä kolahtaisi minuun todella syvälle, herättäisi suuria tunteita ja ajatuksia.

Eräänä päivänä sain Petri Munckilta sähköpostiini demon, Siivet minussa. Istuin sängylle, laitoin napit korviin ja aloin kuunnella. Yhtäkkiä huomasin, kuinka kyyneleet valuivat silmistä. Silloin tiesin heti, että se on tässä!

Olen todella kiitollinen, että sain ”Siivet Minussa” itselleni ja vielä kiitollisempi Petrille siitä, kuinka hieno biisistä hänen käsissään syntyi!, huokuu onnentunnetta Hanna Talikainen.

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI