Seinäjokelaisessa Härmän Häjy-ravintolassa tapahtui eilen illalla vakava ampumavälikohtaus.

0
Kuvituskuva (jpnews.fi/arkisto)

Kahden ravintolassa olleen seurueen välillä oli tullut jonkinlaista riitaa ja tämän jälkeen ravintolassa alkoi osapuolten välillä ampuminen.

Tämänhetkisten tietojen mukaan tapahtuman yhteydessä on ammuttu useita laukauksia useampien eri henkilöiden toimesta ja useat ravintolassa olleet ovat joutuneet vaaraan.

Ainakin viisi henkilöä ovat saaneet osumia luodeista ja toimitettu sairaalaan hoitoon. Loukkaantuneet ovat miehiä. Alkutietojen perusteella kolmella heistä on vakavampia vammoja. Osa loukkaantuneista on sivullisia, paikalla olleita henkilöitä. Poliisi esittää kiitokset siitä, että loukkaantuneille on annettu jo paikalla ensiapua muiden paikalla olleiden toimesta. Tämä on ollut esimerkillistä toimintaa.

Poliisi on ottanut yön aikana kiinni useita henkilöitä rikoksesta epäiltynä. Tapahtumia tutkitaan mm. tapon yrityksenä ja ampuma-aserikoksena. Rikosnimikkeet tarkentuvat myöhemmin.

Poliisi pyytää tapahtuma-aikaan Härmän Häjy-ravintolassa olleita henkilöitä ottamaan yhteyttä poliisiin soittamalla numeroon 029 5447893.

Asian esitutkinta on vasta alussa. Asiasta ei tiedoteta tässä vaiheessa enempää. Asiasta tiedotetaan lisää, kun tutkinta on edennyt.



 

JÄTÄ KOMMENTTI