Alavuden kaupunginhallituksen päätöksiä

0
Alavus ilmasta

Alavuden Ilmailukerho ry:lle myönnettiin tilapäislaina hankkeen toteuttamisen ajaksi.

Ilmailukerho on hakenut Leader Kuudestaan ry:ltä rahoitusta kerhon koulutus- ja huoltotilojen kunnostukseen, koska laskuvarjoharrastajien toiminta on laajentunut. Yhdistys hakee kaupungilta 65 000 euron tilapäislainaa hankkeen toteuttamiseksi, sillä hanketuki maksetaan vasta hankkeen valmistuttua. Hankkeen kustannusarvio on 99 998,52 euroa, josta yhdistyksen oma osuus 35 000 euroa.

Virroille suunnitellun Tuuramäen tuuli- ja aurinkovoimahankkeen YVA- selvityksestä sekä tuulivoimaosayleiskaavasta annettiin lausunnot ELY-keskukselle sekä Virtain kaupungille. YVA-selvitykseen ei Alavuden kaupungilla ollut huomautettavaa. Lähin voimala tulisi sijaitsemaan 3,8 km päässä Alavudella sijaitsevasta asutuksesta. Tuulivoimaosaleiskaavan osalta kaupunki edellyttää, että TV-lähetykset, puhelin- ja tietoverkkoyhteydet on turvattava Alavuden osalta katkeamattomina sekä varmistaa signaalin riittävä voimakkuus tarpeellisin toimin.

Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee elinvoimalautakuntaan varajäsenen pois muuttaneen varajäsenen tilalle loppukaudeksi.



 

JÄTÄ KOMMENTTI