Muistoseurat 3.5 – Haku päällä -koko illan elokuva ensi-iltaan

0

Järvilakeuden kansalaisopisto on tuottanut elokuvia jo useiden vuosien ajan. Ensimmäinen koko illan elokuva ”Muistoseurat 3.5 – Haku päällä” saa ensi-iltansa 18.6. Elokuvan trailerin näet tässä

Kale ja Pena ovat päättäneet unohtaa perinteeksi tulleen kesän kohokohdan ”Muistoseurat”, eli ajelun Ransu-autolla pitkin maakuntaa. Edesmenneen Anteron naiset kuitenkin repäisevät tällä kertaa ja lähtevät omalle reissulleen. Kuskiksi saadaan Kalen vaimo Marja-Terttu ja tottahan anoppikin änkeää mukaan. Mutta mitä tapahtuu, kun Kale ja Pena joutuvat yllättäen kantamaan vastuuta monen miehen edestä?

Koko illan elokuva ”Muistoseurat 3.5 – Haku päällä” sisältää lähes kokonaan aikaisemman ”Muistoseurat 3 – Haaveita ja harha-askelia”. Elokuva on saanut täydennystä uusista kohtauksista, jotka valaisevat muun muassa Ansan ja Unelman liiketoimia. Muistoseurat 3 päättyi hääjuhlaan. Elokuvan jatkuessa tapahtuu kuitenkin erilaisia kommelluksia, ja vastavihitty sulhanenkin katoaa. Pian kaikilla onkin haku päällä, tavalla tai toisella.


 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI