Merja Kohtala on Virtain Karhu 2024

0
Virtain Karhu 2024 Merja Kohtala.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Merja Kohtala on Virtain Karhu mallia 2024. Valinnan tulos julkistettiin Kotalan Karhumarkkinoilla sunnuntaina.

Valinta tehtiin yleisöäänestyksen perusteella ennakkoon äänestämällä tai paikan päällä markkinoilla. Ääniä annettiin yhteensä 330, joista voittaja Merja Kohtala nappasi lähes puolet 147 ääntä.

Virtain Karhu 2024 julkistamistilaisuudessa oli mukana muutamia entisiäkin vuoden karhuja Vas. Jussi Korhonen, Seppo Kalliojärvi, vuoden 2024 karhu Merja Kohtala, Sirpa Jyske ja Kerttu Raivio.

Kaupan alalla pitkään työskennellyt Merja Kohtala kertoi heti valinnan julkistamisen jälkeen, että ”fiilis” on todella hyvä, kun tällainen kunnia osui kohdalle. – Olen suoraa sukuhaaraa isän puolelta karhunkaataja Martti Kituselle, paljasti Merja Kohtala.

Merja Kohtala tuli suurelle yleisölle tutuksi Koko Suomi leipoo-ohjelman myötä viimekaudella. Hän ylsi kisassa hienosti semifinaaleihin saakka sijoittuen neljänneksi.
-Julkisuutta on tullut leipomiskisan myötä ja monet kesälomalaiset kaupassa ovat todenneet, että he ovat nähneet minut televisiossa ja todenneet täällähän sinä olet, Halusin kisan myötä edustaa myös kotikaupunkiani Virtoja, hän korosti.

Merja Kohtala paljasti kesän leipomisesta, että suosikki on ollut maustettu ”muorinkakku”, täytekakkuja on syntynyt runsaasti ja paljon muutakin on tullut leivottua.
Merja Kohtala kertoi harrastuksiin kuuluu muun muassa toiminta seurakunnan musiikkiryhmissä. -jr



JÄTÄ KOMMENTTI