Virroilla alkaa tänään maanantaina kesän hauskin lastentapahtuma, MuksuFestarit.

0

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Suomen virallinen juhannuskaupunki Virrat ei hiljene vielä suvijuhlan taian rauettuakaan, sillä kaupungin valtaa koko juhannuksen jälkeisen viikon ajaksi kesän hauskin lastentapahtuma MuksuFestarit. Virtain kaupungin järjestämän perinteiseksi muodostunut tapahtuma ilahduttaa lapsiperheitä pitkin viikkoa. Virtolaisten toimijoiden kanssa yhteisvoimin toteutettavat festarit palaavat tänä vuonna jo kuudetta kertaa tarjoamaan puuhaa joka perheen veikeille vekkuleille. Tällä kertaa suurempana kuin koskaan.

-Festareiden tapahtumaskaalasta irtoaa meininkiä moneen junaan. Luvassa on yhteistä tekemistä niin musiikin, liikunnan kuin muun metkan hyörinän merkeissä. Viikko sisältää muun muassa liikennepuiston Kitusen Kievarilla, maatilapäivän matkailutila Haapamäellä ja graffititaidetta torilla. Mukaansatempaava aktiivinen rastipäivä Marttisissa lauantaina, 20 eri toimipisteen puitteissa temppuratoineen, resiinaretkineen sekä minigolfin ja aarteenetsinnän kera, avaa viikon tarjontaa kaupungin yritys- ja markkinointikoordinaattori Maarit Toroskainen.

-Viikko sisältää myös jännittävän lastenmusiikkikonsertin, kun Aarne Alligaattori ja viidakkorumpu saapuu Virroille esiintymään perjantaina. Mieli muksusi merirosvoilemaan höyrylaiva Tarjanteen kannelle, leppoisaan leffahetkeen, golfaamaan tai rannalle pulikoimaan uimakoulun merkeissä, löytyy festareilta siihenkin apu, avaa lisää festareiden tarjonnasta Maarit Toroskainen.

Viikon tapahtumiin osallistuminen on pääsääntöisesti maksutonta. Lisätietoa festareista ja tarkemman aikataulun löydät Virtain kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterista.-jr



 

JÄTÄ KOMMENTTI