Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu hurmasi pikkuväen Virtain Muksufestareilla

0
Salin täyteinen yleisö nautti täysillä Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu-yhtyeen esityksestä

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virroilla maanantaina käynnistyneillä Muksufestarella perjantaipäivän todellinen vetonaula oli Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu. Yhtyeen esiintyminen yhtenäiskoululla oli sitä mitä pikkuväki oli vanhempineen lähtenyt hakemaan.

Yhtyeen soitanta, laulaminen ja leikkimielinen esiintyminen sai salintäyteisen yleisön täysin mukaansa pienemmästä isompaann. Todella ihastuttava tunnelma.

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu.

Muksufestareiden järjestelyissä mukana oleva kaupungin yritys- ja markkinointikoordinaattori Maarit Toroskainen kertoo, että tämän vuotiset festarit ovat sujuneet todella hienosti.       – Väkeä on ollut paljon liikkeellä eri tapahtumissa ja sää on todella suosinut meitä. Päivä maalla-tapahtuma houkutteli maatilamatkailu Haapamäelle 300 kävijää, vaikka itse odotimme sataa kävijää.

Elinvoimapäällikkö Tiina Perämäki ja yritys- ja markkinointikoordinaattori Maarit Toroskainen ovat erittäin tyytyväisiä festareitten osallistujamäärästä.

Muksufestareiden suosio näkyy myös siinä, että perjantai-illan merirosvoristeily on loppuunmyyty.

Lauantaina festarit jatkuvat nuorisokeskus Marttisessa, jossa riittää touhua 21:llä mielenkiintoisella rastitehtävällä. Muksufestarit päättyvät sunnuntaina Kotalan urheilukentällä järjestettäviin lasten karhukisoihin. -jr



 

JÄTÄ KOMMENTTI