Polkupyöräetu käyttöön Virroilla

0

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupunginhallitus päätti maanantaina, että kaupunki ottaa käyttöön polkupyöräedun.

Lisäksi päätettiin valita työsuhdepyöräedun rahoitusleasing kumppaniksi edullisimman tarjouksen tehneen Etufillari Oy:n.

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen kertoo, että henkilöstölle tehdyn kyselykartoituksen perusteella kiinnostusta selvästi oli edun käyttöönottamiselle. -Kiinnostuneita oli kymmeniä. Varmasti käyttöä on ja myös innostusta liikkumiseen, uskoo Henna Viitanen.

 

Päätettiin, ettei Virtain kaupunki hae harkinnanvaraista valtionosuuden korotusta vuonna 2024.

Merkittiin tiedoksi talousarvion toteuma heinäkuun lopun tilanteen mukaan. Tuloslaskelma osoittaa 435.000 euron alijäämää. Elokuun veroennusteen päivityksessä verotuloennuste koheni kunnallisveron ja yhteisöveron osalta yhteensä 189.000 euroa kevään ennusteeseen verrattuna, mikä näkyy myönteisenä kehityksenä tulosennusteessa.

Marika Hakolan tilalle tehtiin seuraavat valinnat: Vammaisneuvoston varsinaiseksi jäseneksi valittiin valtuustokauden loppuun Katja Kotalampi. Lisäksi Eija Kantonen nimettiin kaupungin edustajaksi Virtain Golf Oy:hyn Annettiin omistajaohjausta Kiinteistö Oy Virtain Vuokratalojen ja Kiinteistö Oy Virtain Opiskelija-asuntoloiden yhtiökokousedustajalle, että yhtiöiden hallitukseen valitaan Marja Liedenpohja.

Myönnettiin seuraavat täyttöluvat: Määräaikainen äidinkielen ja kirjallisuuden opettajan viransijaisuus, osa-aikainen (60 %) palkkasihteerin vakituinen toimi. Työaika voi olla 80 %, mikäli henkilö hoitaa myös kirjanpidon työtehtäviä sekä jatketaan määräaikaisen omavalmentajan virkaa ja myönnettiin siihen täyttölupa 30.6.2025 saakka.

Tehtiin päätös Virrat-palkinnon saajasta vuonna 2024. Palkinnon saaja julkistetaan Virrat-päivän yhteydessä 20.10.2024. Virrat-päivän järjestävät tänä vuonna yhdessä Virtain kaupunki ja Virtain seurakunta. – jr



 

JÄTÄ KOMMENTTI