MESTARUUSLIIGA |  Hurrikaani varoitus Kyyjärvellä

0

Jenna Vihervaara/J-Pnews

Kyky-Betset kohtaa viime kauden Mestaruusliigan voittajan Loimaa Hurrikaanin lauantaina 19.10. klo 17.00 Kyy York Areenalla.

Kyky-Betsetin alkukausi on lähtenyt nytkähdellen käyntiin. Kyky voitti ensimmäisen pelin kotonaan Hurmosta vastaan, mutta voittoputkea ei kuitenkaan kerennyt syntymään. Tuto-Volley kaatoi ensin Kyky-Betsetin kotonaan Turussa, jonka jälkeen Akaa-Volley ei antanut Kyy York areenalla betonimiehille yhtäkään sarjapistettä.

On huomioitavaa, että Kykyn peli on kehittynyt jatkuvasti. Kyky-Betset on kamppaillut vastaanoton kanssa, joka on laittanut passaria ja hyökkääjiä tiukille. Kuitenkin Akaa-Volleytä vastaan nähtiin hyvin tiukkaa ja tasaista peliä ensimmäiset puolitoista erää. Tämä herättää luottoa Kykyn onnistumiseen tulevaisuudessa. Miksei jo tulevana lauantaina.

Kyky-Betsetin 2.valmentajan Hannu Kalliojärven kommentit tulevaan peliin:

– Viime vuoden mestarijoukkue on tietenkin mielenkiintoinen vastustaja. Hurrikaani on paljon uudistunut, niin kuin toki meidänkin porukka. Kohtaaminen tulee olemaan toinen tällä kaudella kun kohdattiin Hurrikaani kotiluolassaan lauantaina (12.10.). Kotiottelussa Kyyjärvellä Hurrikaani saa varmasti vastaansa entistäkin kovemman vastustajan. Joka viikko on menty joukkueena eteenpäin. Viime vuonna ensimmäisessä vieraspelissään Hurrikaani oli vaikeuksissa täällä vaikka voittikin 2-3. Meillä taisi silloin kuitenkin jo olla ottelupallokin. Otetaan viimeistään kotisalissa ensi lauantaina sitten voitto Hurrikaanista.



 

JÄTÄ KOMMENTTI