Virtain Jäähalli Oy haetaan selvitystilaan

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola

Virtain kaupunginhallitus päätti keskiviikkona (25.9.) antaa Virtain Jäähalli Oy:n hallitukselle omistajaohjeen ylimääräisen yhtiökokouksen koolle kutsumiseksi päättämään yhtiön asettamisesta selvitystilaan. Selvitysmieheksi nimettiin Ari Juvakka.

Virtain jäähalli on siirtymässä Virtain kaupungin omistukseen.
Virtain jäähalli

Virtain kaupunginvaltuusto on huhtikuun lopulla päättänyt, että Virtain kaupunki ja Virtain Jäähalli Oy käynnistävät toimenpiteet Virtain Jäähalli Oy:n omistaman jäähallin siirtämiseksi Virtain kaupungille sekä myöntänyt siirtoon tarvittavat määrärahat. Siirto on toteutunut syyskuussa.

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen kertoo, kun hallirakennuksen siirron myötä yhtiölle ei jää toimintaa, on tarkoituksenmukaista lähteä purkamaan tätä yhtiötä.  -Se vaatii selvitystilamenettelyn, joka on nelivaiheinen ja kestää vähintään viisi kuukautta.

Päätettiin esittää kaupunginvaltuustolle, että Virtain kaupunki ei pidätä itsellään ratkaisuvaltaa sekä kiinteistöverosta että, kunnallisverosta vapauttamisessa vuosina 2025-2027.

Liikelaitos Marttisen toimitusjohtajan virkanimikkeen muuttamiseksi Liikelaitos Marttisen johtajan viraksi ja viran auki julistamiseksi käytiin ohjauskeskustelu ja päätettiin palauttaa asia valmisteluun. Kaupunginjohtaja Henna Viitanen sanoo, että meillä on tulossa muutoksia, missä mietitään Perinnekylän siirtoa ja on myös keskusteltu Marttisen kiinteistöistä.

Haluttiin tässä vaiheessa ottaa aikalisää ja arvioidaan sitten asiaa, kun niitä on saatu eteenpäin ja minkälaisen toimitusjohtajan haluamme ja minkälaisella osaamisprofiililla. Mitään aikataulua ei lyöty lukkoon asian suhteen. Koitetaan syksyn aikana, kun talousarviota valmistellaan, saada asioita eteen päin. Järvensivun Sanna jatkaa vt. toimitusjohtajana, avaa tilannetta Henna Viitanen.

Hyväksyttiin tietohallintostrategia vuosille 2024-2028. Myönnettiin ympäristösuunnittelijan viralle täyttölupa -jr



 

JÄTÄ KOMMENTTI