Kevätpäivä Killinkoskella-tapahtuma keräsi runsaan yleisömäärän

0
Kesäkirppis Wanhan tehtaan hallissa.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews  

 Virrat

Killinkosken Wanhalla tehtaalla ja sen lähiympäristössä järjestetty perinteinen Kevätpäivä Killinkoskella-tapahtuma keräsi runsaan yleisömäärän lauantaina.

Killinkosken MLL lahjoitti pyöräilykypärät Killinkosken koulun eskareille. Kypärän saivat vas. Markus Treffner, Kauko Manninen ja Malviina Korkatti. Kypärät jakoi yhdistyksen pj. Johanna Sahi. Poissa oli yksi eskarilainen.

Tapahtuman myötä avautuivat Wanhan tehtaan kohteet kesäkaudelle 2024. Suuren suosion saavuttanut kesäkirppis tehtaan hallissa avautui ensi kertaa yleisölle. Monenlaista myyntitavaraa löytyy 233:lta pöydältä. Kuuleman mukaan kirpputorin suosio on niin suuri, että myyntipöydät varattiin päivässä ja jonottamaankin jäi  kymmeniä.

Riesa-Pelle viihdytti lapsia.

Lapsille oli tarjolla monenlaista tekemistä. Perinteinen puuhapassi oli tietenkin mukana. Täyteen leimatulla passilla sai palkinnon. Lasten juttuihin kuuluivat myös katuliitu- ja  kasvomaalaus, keppari- ja polkupyörärata, talutusratsastus ja tietenkin pomppulinna. Kahteen otteeseen Riesa-Pelle viihdytti pienempää väkeä hassuttelemalla ja taituroimalla.

Tehtaan sisätiloihin oli pystytetty Virtain koululaisten töistä koottu kuvataidenäyttely.

Viisivuotias Leo Ahokas kokeili alkusammutusta isänsä Jyrki Ahokkaan avustamana. Tilannetta seuraa taustalta Tero Korvenaho Killinkosken VPK:sta. Killinkosken VPK esitteli kalustoaan ja opetti alkusammutusta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kevätpäivän järjestämisessä olivat mukana Killinkosken kyläyhdistys, Killinkosken MLL, Killinkosken VPK, Killinkosken Myrsky, kyläkauppa Killin Jätti ja Virtain 4H. – jr



 

JÄTÄ KOMMENTTI