Alavuden kaupunginhallituksen päätöksiä

0
Alavus ilmasta

Alavuden kaupunginhallituksen päätöksiä kokouksesta 7.10.2024

Työllisyyden palveluissa on tehty järjestelyitä vuoden vaihteen muutoksia ajatellen. Työllisyyden kuntakokeilu päättyy, ja TE-toimistojen tehtävät siirtyvät kuntien vastuulle. Alavuden osalta niitä toteuttaa KYMPPI-kuntayhtymä. Etsivä nuorisotyö ja Nuorten työpajat siirtyvät A-pestin toteutettavaksi. Kaupunginhallitus hyväksyi etsivän nuorisotyön ja nuorten työpajan henkilöstön siirron Alavuden kaupungilta A-Pestin palvelukseen 1.1.2025. Lisäksi nyt avoinna olevan työtoiminnan johtajan toimen tilalle perustetaan työllisyyspäällikön virka 10% työajalla, ja tehtävään nimetään A-Pestin toimitusjohtaja Paula Lehtonen.

A-Pesti Alavudella

KYMPPI-kuntayhtymän yhtymäkokoukseen päätettiin nimetä edustajiksi ja varaedustajiksi Petri Juurakko (Pentti Ahopelto), Toni Juurakko (Maria Keto), Tiina Asunmaa (Tanja Pääkkö). Yhtymäkokous pidetään 11.10. Alavudella.

Vesihuollon maksut päätettiin pitää ennallaan.  Vesihuoltolaitoksen palvelumaksuja selkeytettiin palvelujen ja verollisten hintojen osalta.

Kaupunginhallitus päätti pitää sivistyslautakunnan tammikuussa 2024 tekemät, valtuuston päättämään talousarvioon perustuvat päätökset koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnasta voimassa. Mahdollisia lautakunnassa myöhemmin käsiteltyjä muutoksia voidaan arvioida osana vuoden 2025 talousarviovalmistelua

Kaupunginhallitus päätti käynnistää lakisääteisten työterveyshuollon palveluiden kilpailutuksen. asiassa on järjestetty markkinakartoituksia ja sitä on valmisteltu yhteistyössä Kuusiokuntien ja KYMPPI-kuntayhtymän kanssa.

 

 

 



 

JÄTÄ KOMMENTTI