”Hyvänmielen näyttely” Galleria Virinässä Virroilla.

0
Galleria Virinässä on esillä runsaasti töitä eskareilta lukiolaisiin.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupungin Galleria Virinässä on avattu näyttely, jota voidaan hyvällä syyllä kutsua vaikkapa ” Hyvän mielen”-näyttelyksi.

Katsojalle avautuu värikäs, monipuolinen ja mielikuvitusta rikastuttava yleisilme. Nuoremmasta ja vanhempaan taiteilijaan näkyy luomisen ilo. Kiitos myös näyttelytöiden oivallisesta asettelusta ympäri näyttelytilaa.

Eri luokka-asteiden oppilaiden työt on sijoitettu omiksi kokonaisuuksiksi, josta on helposti löydettävissä jokaisen henkilökohtainen työ. Tämä auttaa näyttelyyn tulevia vanhempia ja sukulaisia löytämään oman ”taiteilijansa” työn runsaan tarjonnan seasta.

Eskarien viehättäviä nalleja.

Piirustusten ja maalauksien lisäksi näyttelystä löytyy muutakin katseltavaa viikinkilaivoista vahvuus variksiin. Kulttuurisihteeri Päivi-Margit Ylimys kertoo ideoineensa yhtenäiskoulun kuvaamataidon opettajan Sari Kuokkasen kanssa siitä, että olisi kiva saada töitä kaikilta eskarista lukioon.

Seitsemännen luokan oppilaiden piirtämiä maailman kansalaisia

-Maanantaina aamupäivällä Sari sitten toi oppilaiden kanssa valtavat kasat piirustuksia ja muutakin materiaalia näyttelyä varten Galleriaan. Illalla sitten sain koottua näyttelyn valmiiksi.

Toivottavasti moni virtolainen ja kauempaakin käy katsomassa tätä ”Hyvän mielen”- näyttelyä. joka on esillä lokakuun loppuun saakka. Galleria Virinä on auki ma-pe klo 9-17. Tilaan on vapaa pääsy. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI