Merikanto-opiston orkesterileirin päätöskonsertin hienoista musiikkituotoksista nautittiin Virroilla

0
Yhdistetty jousisoitinorkesteri A ja B soittamassa.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain liikuntahallin täyteinen yleisö sai lauantaina noin tunnin ajan nauttia hienoista musiikkituotoksista, joita oli opittu kolmen päivän mittaisella orkesterileirillä nuorisokeskus Marttisessa.

Tiina Vuori ja kiitoskukat onnistuneesta konsertista opettajille.

Leirillä oli ollut mukana 135 eri orkesterisoittimen soittajaa opettajineen. Soittajat oli jaettu eri orkesterikokoonpanoihin soittimien ja osaamistason mukaisesti. Lauantainen konsertti osoitti jälleen kerran miten Merikanto-opisto tekee toiminta-alueellaan, monipuolisesti hyvää työtä musiikin saralla lasten ja nuorten hyväksi. Taitavat opettajat ja innokkaat oppilaat saavat yhdessä paljon hyvää aikaan unohtamatta huoltajien tukea lasten ja nuorten musiikki-harrastuksessa.

Runsaslukuinen yleisö nautti orkesterileirin päätöskonsertista Virtain liikuntahallilla.

Ainakin salintäyteiseen yleisöön eri orkesterikokoonpanojen taidokkaat ja monipuoliset iiesitykset upposivat, sillä ne kaikki palkittiin raikuvilla aplodeilla.

Harmonikkaorkesteri.

Ennen orkesterileirin päätöskonserttia Merikanto-opiston rehtori Tiina Vuori antoi kiitokset leirin onnistumiseen vaikuttaneille tahoille.

Merikanto-opiston rehtori Tiina Vuori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Iso kiitos kuuluu meidän esiintyjille, meidän leiriläisille. Olette tehneet työtä, soittaneet hienosti, ottaneet ohjeita vastaan ja käyttäytyneet mallikelpoisesti päivällä ja yölläkin osittain. Siitä sitten varoitus kotiin, että on vähän väsynyttä väkeä tulossa kotiin. Kiitokset opettajille, että olette puurtaneet ja tehneet lasten ja nuorten kanssa mahtavaa työtä. Kiitokset huoltajille, että olette lainanneet meille lapsianne. Iso kiitos leirin yö valvojille, jotka ovat jaksaneet valvoa öitä. Yö valvojia tarvitaan, muuten meillä ei ole yö leiriä, kiitteli Tiina Vuori. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI