Tammikuinen taidesalaatti-näyttely | Uutta ja mielenkiintoista taidetta tarjolla

0
Pekka Leinonen: Pyhävaara (2020)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
VIRRAT

Virtain kaupungin Galleria Virinässä on avattu maanantaina(10.1.) Virtain Taideyhdistyksen perinteinen Tammikuinen taidesalaatti-näyttely.

Tämän vuotinen näyttely on hyvin monipuolinen ja mukana on uutta ja mielenkiintoista taidetta.  Tammikuinen taidesalaatti tarjoaa tilaisuuden yhdistyksen jäsenille olla mukana edullisesti yhteisnäyttelyssä, jonne saa tuoda työnsä ilman, että töitä jyrytetään erikseen. Tekniikkakirjo on hyvin monipuolinen. Esillä on akvarelli-, öljyväri,- sekatekniikka,-lyijykynä,-puupiiroos, -tussi ja lasinsulatustöitä sekä valokuvia ja instalaatio.

Pirkko Mäntykoski: Punatulkku (2021)

Virtain Taideyhdistyksen puheenjohtaja Päivi Ylimys kertoo, että yhdistykseen on tullut lisää nuoria taiteilijoita, jotka aktiivisesti osallistuvat yhdistyksen toimintaan. – Galleria Virinässä nähdään alkaneen vuoden aikana uusien jäsenien töitä. Keskiviikkona (12.1.) julkistetaan Vuoden Nuori Taiteilija ja kunniamaininnan saaja.

Näyttelyssä on esillä runsaat puolisensataa työtä

Tammikuisessa taidesalaatti-näyttelyssä ovat mukana töillään Kirsti Koro, Pekka Leinonen, Pirkko Sisko Syrjänen, Maria Riitta Ylimys, Reetta Levander, Leea Kivistö, Pirkko Mäntykoski, Mirjami Veikkola, Arja Järvensivu, Mea Matero, Mia Saloranta, Leila Kaleva, Heimo Kaleva, Päivi Vainionpää, Aila Osmovaara-Niemi ja Petri Härkönen.

Tammikuinen taidesalaatti-näyttely on auki 31.1. 2022 saakka. Galleria Virinä on auki ma-pe klo 10-15. -jr


 

 

JÄTÄ KOMMENTTI