Tango del norte konsertoi Ähtärissä

0

Tango del norte on alansa ehdottomista huipuista koostuva yhtye, joka on konsertoinut ympäri maata niin konserttisaleissa kuin festivaalilavoillakin. Lauantaina 12.6.2021 klo 16 yhtyeen Piazzolla 100 -konserttia päästään kuuntelemaan Ähtärissä Pirkanlinnan kulttuurikeskuksessa sijaitsevassa Pirkansalissa.

Tango del norte kunnioittaa konsertillaan Astor Piazzollaa, jonka syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 100 vuotta. Konsertissa kuullaan suurena tangon uudistajana tunnetun Piazzollan rakastetuimpia hittejä, mutta myös harvemmin soitettuja helmiä taidokkaan yhtyeen esittämänä.

Astor Piazzollaa tunnetaan uuden tangon kehittäjänä. Hän yhdisti musiikissaan tangoon elementtejä klassisesta musiikista ja jazzista, minkä seurauksena syntyi aivan omanlaisensa tangon tyylisuunta, Tango nuevo eli ”uusi tango”. Piazzolla oli oman aikansa supertähti, ja sävelsi elämänsä aikana valtavan määrän musiikkia. Tango del norten taival on käynnistynyt Piazzollan musiikista vuonna 2011, joten samalla kiertue juhlistaa yhtyeen 10-vuotista uraa. 

Ähtärissä järjestettävään konserttiin lippuja on mahdollista ostaa ennakkoon osoitteesta www.lippu.fi sekä R-kioskeilta ja Porstuasta, tai tapahtumapäivänä Pirkansalin ovelta. Lipun hinta alk. 14,50 €. Katsojamäärä on rajoitettu 50 henkilöön, ja liput myydään paikkanumeroimattomina.

Yleisö ohjataan istumaan saliin turvavälit huomioiden. Tilaisuudessa vahva maskisuositus. Konsertin tuottaa Ähtärin kaupungin vapaa-aikapalvelut.

 

Tango del norte

Heikki Hämäläinen, sello

Sami Pirttilahti, bandoneon

Ville Westergård, piano


 

JÄTÄ KOMMENTTI