Virtain vuoden 2023 osallistuvan budjetoinnin kolme kärkiehdokasta jatkoäänestykseen

0
Virtain Keiturin kaupunginosassa sijaitsevan Puolukkatien leikkipuiston parantaminen on yksi kolmesta äänestyksen kärkiehdokkaasta.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupungin osallistuvan budjetoinnin kolme kärkiehdokasta jatkavat toiselle äänestyskierrokselle. Nämä kolme ehdotusta saivat yhtä paljon ääniä  ensimmäisellä äänestyskierroksella 16 ehdokkaan joukosta.

Kaiken kaikkiaan osallistuvaan budjetointiin jätettiin yhteensä 36 ehdotusta. Voittajan löytämiseksi kolmesta ehdotuksesta, jotka ovat leikkipuisto Killinkosken Wanhan tehtaan alueelle, kaupungin viheralueiden siistiminen ja Puolukkatien leikkipuiston parantaminen, järjestetään äänestys ajalla 16.6-30.6.2023.

Äänestykseen voivat osallistua tänä vuonna 12 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat Virtain kaupungin asukkaat. Äänestää voi vain kerran.  Äänestämisen voi suorittaa nettilomakkeen kautta (https:/formbox.fi/e-form/fi/virrat/a3b8ed01c2).

Äänestää voi toki myös paikan päällä, kirjastossa tai kaupungintalon infossa. Jos voittava ehdotus vie koko 20.000 euron määrärahan, ei muita toteuteta. Jos voittaja vie osan, esimerkiksi puolet varatusta määrärahasta, voidaan silloin myös loppu rahasta käyttää toisen pienemmän ehdotuksen toteutukseen. Käytännön toteutuksen muodoista ja yksityiskohdista päättää Virtain kaupunki. -jr


 

Kuvateksti: Virtain Keiturin kaupunginosassa sijaitsevan Puolukkatien leikkipuiston parantaminen on yksi kolmesta äänestyksen kärkiehdokkaasta.

JÄTÄ KOMMENTTI