Vuoden Hoitotekopalkinto tohtori Helinä Mesiäislehto-Soukalle

0
Helinä Mesiäislehto-Soukka

EteläPohjanmaan hoitotyön kehittämisseura ry:ssä tapahtuu EteläPohjanmaan hoitotyön kehittämisseura ry perustettiin 1992. Tähän päivään saakka sen tarkoituksena on ollut hoitotieteellisen tutkimuksen esiin nostaminen ja käytön edistäminen koko maakunnassa.

Hoitotyö onkin kehittynyt vuosien aikana johdonmukaisesti ja seuran jäsenet ovat seuranneet sen kehitystä levittäen tutkittua tietoa eri tavoin. Seura on toteuttanut luento ja
koulutustilaisuuksia, lahjoittanut valmistuville sairaanhoitajille stipendejä vuosittain. Myös tutkimustoimintaa on seuran puitteissa tehty, tästä esimerkkinä saattohoitoa koskeva tutkimus ja kehittämistyö EteläPohjanmaalla.

Vuoden Hoitotekopalkintoja on jaettu useita sekä yksityisille henkilöille että yh-teisöille laadukkaasta hoitotyöstä. Seuran pitkäaikaisin puheenjohtaja (20072021) terveystieteen tohtori Helinä MesiäislehtoSoukka jättää puheenjohtajan tehtävät nuoremmille. Tämän kunniaksi hän pitää luennon kokemuksistaan Afrikassa, Keniassa ja Ugandassa, joissa maissa hän on lehtorivuosinaan vieraillut useita kertoja.

Tilaisuus aloitetaan Mediwestin aulassa torstaina 18.11.2021 klo 16.1516.45 kahvihetkellä ja jatketaan klo 16.4518.00 Mediwestin auditoriossa luennolla. Hoitotyön kehittämisseura ry luovuttaa pitkäaikaiselle puheenjohtajalle vuoden 2021 Hoitotekopalkinnon ja kutsuu hänet kunniajäseneksi EteläPohjanmaan Hoitotyön kehittämisseuran toimintaan edelleen.


 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI