Waskiköörin 25-vuotisjuhlakonsertti meni täysillä yleisön makuun

0
Waskikööri esiintymässä 25-vuotisjuhlakonsertissa Vaskiveden Nuorisoseuran talolla.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Waskiköörin 25-vuotisjuhlakonsertin monipuolinen ja taidokas ohjemakokonaisuus meni raikuvista aplodeista päätellen täysin salintäyteisen yleisön makuun lauantaina Vaskiveden Nuorisoseuran talolla.

Marjaana Martinin johtaman kuoron lauluissa huokui ilolla tekemisen tuntu ja yhteisöllisyys.
Juhlakonsertin teema:” Ilon kautta- Yhdessä olemme enemmän” osui kirjaimellisesti siihen, mitä teema lupasi. Jos yleisön tunteita voisi kuvailla konsertista, sieltä löytyi tunteisiin meneviä , jopa kyyneliin saakka, kylmiäkin väreitä saattoi liikkui mielessä ja tietenkin sai nauraa kunnolla.

Salintäyteinen yleisö nautti juhlakonsertin annista.

Konsertissa kuultiin lauluja vuosien varrelta, mutta uusiakin löytyi ohjelmistosta. Mukana oli kansanlauluja, iskelmiä ja myös viihdemusiikkia. Suomenkielisten laulujen joukkoon mahtui myös yksi tunnelmallinen, japanin kielellä esitetty laulu. Konsertti tarjosi laulujen välillä myös pieniä yllätysnumeroita tilannekomiikan keinoin. Konsertin pianosäestyksestä vastasi Tiina Vuori ja muutamia lauluja säesti kuoron jäsenistä koottu Waskitahdit bändi.

Tiina Vuori toimi juhlakonsertin säestäjänä.

Kuoronjohtaja Marjaana Martin kertoo:” Koska koemme, että kuorolaulu on niin mukava harrastus, joka tuottaa iloa, teemamme on Ilon kautta. Lisäksi haluamme muistuttaa, että tällaisen konsertin järjestäminen vaatii kaikilta jotakin ja yhdessä tämä konsertti on järjestetty. Toinen teemamme onkin Yhdessä enemmän.

Waskiköörin johtaja Marjaana Martin

Kuorossa on tällä hetkellä 29 aktiivista laulajaa. Olemme kyläkuoro, harjoittelemme Vaskivedellä ja siksi juhlakonsertinkin pitopaikka on Vaskiveden Nuorisoseuran talo”. Juhlivaa Waskikööriä onnittelivat Virtain kaupunki, Virtain Seurakunta, Virtain Mieskuoro ja Ruoveden Naiskuoro Lähteen Likat.-jrJÄTÄ KOMMENTTI