”Havaintoja”-näyttely esillä Virtain kirjastossa

0
Anna Karhuvuon näyttely " Havaintoja" esillä heinäkuun loppuun Virtain kirjastossa.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kirjastossa on heinäkuun loppuun saakka esillä Lehtimäen kirkonkylässä asuvan Anna Karhuvuon taidenäyttely ”Havaintoja”.

Esillä on kaikkiaan 13 erikokoista teosta. Jokaiseen esillä olevaan teokseen hän on yhdistänyt kirjoittamansa runon, joka on syntynyt luovan prosessin yhteydessä- vähän puolivahingossa.
Anna Karhuvuo, 32, kertoo näyttelyn esittelytekstissä maalaavansa pääasiassa akryylimaaleilla, mutta toisinaan yhdistelevänsä töihinsä myös muita tekniikoita.

-”Havaintoja”-näyttelyni sisältää nimensä mukaisesti paitsi havaintoja, mutta myös erilaisia kuvitelmia ja pohdintoja. Se, kysyy, sekä toisinaan vastaa mielessäni liikkuviin ajatusleikkeihin. Suoria vastauksia esittämiini kysymyksiin harvoin löytyy. Kaiken tarkoitus on pikemminkin herätellä katsojaa ajattelemaan ja kuvittelemaan, mutta etenkin tuntemaan, avaa omia näkemyksiään näyttelystä Anna Karhuvuo.

”Irrallaan maailmasta”, akryyli ja öljypastelli maalaus kankaalle 2024.

Maalaukset ja niihin liittyvät runot yhdessä olivat toimittajalle aivan uusi kokemus ja ne yhdessä avasivat jonkinlaisen uuden , mielenkiintoisen näkökulman sekä pohdinnan paikan, että tälläkin tavalla taidetta voi toteuttaa. Siis kannattaa poiketa tutustumaan näyttelyyn.
Virtain kirjasto on auki ma-pe klo 10-16. Omatoimikirjasto joka päivä klo 7-21.-jr 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI