Keikkaa tarjolla: Ähtäri palkkaa kiertävän kesämuusikon

0
"Kultainen kori" Ähtärissä on lomakaupungin elävän musiikin yksi keskeinen tapahtumapaikka

Ähtärin kaupunki palkkaa kahdeksi kesäkuukaudeksi kiertävän kesämuusikon keikkailemaan ympäri kaupunkia ja tuomaan ähtäriläisille ja matkailijoille hyvää mieltä. Rekrytointi liittyy Ähtärin kiertävä kesämuusikko -esiselvityshankkeeseen, johon kaupunki on saanut Leader-tukea Kuudestaan ry:ltä Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Ähtärin kiertävän kesämuusikon rekrytointi käynnistyi näyttävästi keskiviikkona 12.5.2021 ja hakuaikaa on toukokuun loppuun saakka. Kesämuusikon rekrytointivideo on toteutettu yhteistyössä Mikko Alatalon kanssa. Videolla Alatalo näyttää mallia, kuinka kesämuusikko ottaa yleisönsä – oli sitten kyseessä Ähtärin senioripuistossa jumppaavat ikäihmiset tai musiikista innostuneet lapset päiväkodissa. 

Kiertävä kesämuusikko keikkailee mm. kaupungilla, Kultainen kori -esiintymislavalla, palvelutaloissa, päiväkodeissa, rannoilla ja puistoissa – kaikkialla, missä pienimuotoiselle musiikkiesitykselle on sijansa.  Kiertävä kesämuusikko on hyvän mielen tuoja ja luoja; hän tuo kulttuuria kaikille yhdenvertaisesti ja helposti saavutettavasti. Samalla hän kerää yleisöltään ideoita ja toiveita, jotta kesämuusikko-toimintaa voidaan kehittää pysyväksi kulttuurimuodoksi Ähtärissä. 

Rekrytointivideolla seikkailee Mikko Alatalo kitaransa kanssa, mutta rekrytoitavan kesämuusikon instrumenttia ja tyyliä ei ole etukäteen naulattu − hän voi tosiaan soittaa vaikka tuubaa tai olla dj, kuten Alatalo laulaa rekrytointivideolla. Vapaa-aikatoimenjohtaja Marika Puntala sanookin, että tilannetaju on kesämuusikon tärkeimpiä ominaisuuksia:

− Kiertävänä kesämuusikkona menestyy parhaiten sosiaalinen, joustava, vastuuntuntoinen ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvä henkilö, hän kertoo.

Kesämuusikolle maksetaan työstä KVTESin mukainen palkka. Kiertävä kesämuusikko aloittaa työnsä juhannusviikolla. 

Rekrytointi-ilmoitus ja tarkemmat hakuohjeet Ähtärin kaupungin verkkosivuilla www.ahtari.fi. 

KATSO REKRYVIDEO TÄSTÄ JPTV:n linkistä


 

 

 

 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI