Matkailualalle turvallisuuskoulutusta

0
Pohjanmaan Helmi Kraatterijärvi, Lappajärvi.Alajärven Pyhävuori on merkittävä osa sen jylhää rantamaisemaa (Kuva: Jukka Ketonen)

Matkailualan turvallisuuspassi, Matupa, on majoitus- ja ravitsemisalan, ohjelmapalvelualan ja rinnekeskusten työntekijöille räätälöity vapaaehtoinen turvallisuuskoulutus, joka antaa työntekijöille perustiedot matkailun turvallisuusasioista ja innostaa omien turvallisuustaitojen kehittämiseen.

Koulutus on tarkoitettu kaikille matkailun, liikunta-, ulkoilu- ja ohjelmapalveluiden, hotelli- ja ravintola-alan, festivaalien, elämyspuistojen ja tapahtumien parissa toimiville. Se sopii myös matkailualueilla toimivien kaupan alojen sekä kulttuurikohteiden työntekijöille.

Matupan tavoitteet ovat asiakasturvallisuuden lisääminen, onnettomuuksien ennaltaehkäiseminen ja matkailutuotteiden laadun parantaminen. Koulutuksessa herätellään kokonaisvaltaiseen turvallisuusajatteluun, ja kaikki osapuolet huomioivaan turvalliseen työskentelyyn.

Aisaparin Kulttuurikuokka-hanke järjestää Matupa-koulutuksen lauantaina 5.10.2024 klo 9-16 Kanavan Kevarissa, Myllykankaantie 5, Alajärvi. Koulutuspäivänä on tulokahvit, keittolounas ja iltapäiväkahvit.

Koulutusaineistona käytetään Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) koulutusmateriaalia, Matupa-koulutuksen ”Turisti turvassa” kirjaa sekä kouluttajan koostamaa materiaalia. Kouluttajana on Matkailuliiketoiminnan asiantuntija Arja Kortesluoma Korpur Oy:stä.

Koulutukseen otetaan 25 henkilöä. Ilmoittautumiset 25.9.2024 mennessä tämän linkin kautta https://bit.ly/matupassi  Lisätietoja 040 765 6201 tai kylille@aisapari.net



 

JÄTÄ KOMMENTTI