Mieleenpainuva balettiesitys Virroilla- Merikanto-opiston opiskelijoiden toteuttama Pähkinänsärkijä-esitys

0
Final Waltz & Apotheosis

Jarkko Ruohola/ J-Pnews                                                                                                       Virrat

Virtain yhtenäiskoululla saatiin keskiviikkoiltana (8.5) kokea mieleenpainuva balettiesitys, kun Merikanto-opiston opiskelijat esittivät hieman alkuperäisestä lyhennetyn version Tchaikovskin klassikkobaletista Pähkinänsärkijä.

The Waltz of the Snowflakes.

Pari balettiesitystä elämänsä aikana nähneen toimittajan mielestä johtopäätös illan, runsaan tunnin pituisesta esityksestä oli, miten hienosti ja taitavasti tanssijat olivat saaneet hiottua määrätietoisella harjoittelulla baletin vaativatkin osaset loksahtamaan hienosti kohdalleen. Myös tanssijoiden hieno yhteishenki välittyi katsomoon.

Pähkinänsärkijä-baletin kokonaisuudesta vastannut, tanssinopettaja Olga Saikkonen.

Myös puvuston valinta ja lavastus olivat osuneet naulan kantaan. Erityiskiitos kuuluu myös tietenkin Pähkinänsärkijä-baletin kokonaisuudesta vastanneelle tanssinopettaja Olga Saikkoselle.  Hän on saanut opetustyöllään aikaan sen, että me saamme nauttia hienoista ja taidokkaista tanssi- ja balettiesityksistä Merikanto-opiston alueella.

Pähkinänsärkijä-baletti: Viestintäkoordinaattori: Pessi Lemmetyinen.

Vaatetus: Virginie Droniou-Vidal, Pessi Lemmetyinen ja Rina Hakonen.

Lavastus: Emmi Jaakkola, Jillian Mäkinen ja Siiri Salmi.

Valot ja äänitekniikka: Jyrki Aho.

Kokonaisuudesta vastaava: Tanssinopettaja Olga Saikkonen. – jr



 

JÄTÄ KOMMENTTI