Nyt lauantaina ja sunnuntaina – Alavuden messuilla jokaiselle jotain

0
Arkistokuva

Pentti Hautala
Alavus

Yrittäjät Areenalla, ensimmäiset messut järjestettiin Alavudella vuonna 2009. Koronan pakottamana kahtena edellisenä vuonna ei ole kuitenkaan, suureen suosioon noussutta tapahtumaa ei ole järjestetty.

Koko messujen historian ajan on vastuullisena järjestäjänä ollut Alavuden Yrittäjät ry. Alkuvuosina kumppaneina olivat Kuusiokuntien yrittäjäyhdistykset ja Alajärven Yrittäjät ry. Vuosien kuluessa vastuulliseksi järjestäjäksi vaihtui Alavuden Kehitys Oy.  Ja yhteistyökumppaneina toimivat Alavuden kaupunki ja Alavuden ja Töysän yrittäjäyhdistykset.

Tässä viikonvaihteessa, 23.-24.4. klo.10-17, Alavus Areenalle, jäähallissa ja sen piha-alueella järjestettävien messutapahtuman johtoryhmän puheenjohtajana toimii Alavuden Kehitys Ry:n ja kaupunginhallituksen pj. Marko Vainionpää. Alavuden yrittäjien puheenjohtaja Timo Kaukola ja Töysän pj. Matti Leinonen ovat joukkoineen aktiivisesti myös mukana messujen onnistumiseksi. Samoin kuin Kehitys Oy:n toimihenkilöt ja monet muut vapaaehtoiset.

Ennakkovalmistelut on hoidettu rutinoituneiden ja kokemuksen tuomilla taidoilla valmiiksi. Se toki hieman järjestäjiä jännittää, onko messujen suosio säilynyt koronan ja kahden hiljaisen vuoden aikana?

-Toivottavasti on mielenkiinto messuihin säilynyt! Ainakin meillä järjestäjillä on vahva usko siihen. Ainakin kansalaiset ovat ehtineet kauan kaipaamaan, että päästäisiin pikkuhiljaa takaisin ainakin lähes normaaliin elämään. Osallistumaan tapahtumiin, harrastuksiin ja tapaamaan tuttuja.

Marko Vainionpää

Messuohjelman olemme pyrkineet saamaan sellaiseksi, että kaiken ikäiset viihtyvät. Juontajaksi olemme saaneet osaajat valtakunnan huipulta: Lola Odusoga, Mikko Alatalo ja Marko Terva-aho. He omalta osaltaan osaavat junttaamisen ohella myöskin viihdyttää sutjakkaasti yleisöä, tietää Marko Vainionpää.

Järjestetyn ohjelman lisäksi messuosastot ja toteuttajansa, sekä toimintansa esittelijät takaavat lisäviihdettä ja kiinnostavaa ajankulua myöskin.

Lisätietoa: Yrittäjät Areenalla, Messut, aikataulut ym. Klikkaa tästä!


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI