Tulossa Majataloilta kirkossa Alajärvellä

0
Pekka Simojoki (Kuva: Philippe Gueissaz)

Tiina Akomeah/Alajärvensrk/J-Pnews

– Majataloiltojen historian juuret löytyvät Afrikasta. Itse varhaislapsuuteni ja nuoruuteni elämänsyke ja kristillisyys nousevat tästä maasta ja on vaikuttanut tapaani tehdä musiikkia ja evankelioida, toteaa Pekka Simojoki.

Rovasti Jukka Jämsén

Hänen lisäkseen runsaan viikon päästä syyskuun 5. päivän iltana Majatalossa klo 18 Alajärven kirkossa vierailee Lapuan hiippakunnasta Jukka Jämsén, lähetyksen ja kansainvälisen työn asiantuntija ja rovasti. Hän puhuu maailman tärkeimmästä asiasta – uskosta. Illassa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen, luottamukselliseen keskusteluun ja esirukoukseen.

Ilta koostuu julistuksesta, Pekka Simojoen musiikista ja ehtoollisesta. Majataloillassa on läsnä luottamuksellisia kuuntelijoita keskusteluun niin halutessa ja toisinpäin: jokaisen yksityisyyttä kunnioitetaan.

Alajärven seurakunnasta mukana kirkkoherra Ari Auranen ja kappalainen Harri Silvolahti. Illassa jaetaan infoa seurakunnan pienpiireistä ja toiminnasta, mahdollisuus on niin ikään jättää yhteydenottolomake halusta löytää paikkansa kotikirkossa.

Majataloilta radioidaan suorana Järviradiossa. Majataloillan ”Taivaan Isän perhe – tuu mukaan” järjestelystä vastaa Alajärven seurakunnan aikuistyön toimintaryhmä ja joukko vapaaehtoisia. Turvaohjeet.

Nähdään kirkossa!


 

JÄTÄ KOMMENTTI