Ähtärissä tutustutaan kuntosaliharjoitteluun sekä mitataan kehonkoostumusta.

0
Järjestäjät kannustavat väkeä matalalla kynnyksellä tutustumaan kuntosaleihin, sekä mittauttamaan kehonkoostumus. Kuvassa vas. Heidi Kolunsarka, Niina Ylinen, Anne Kankaanpää, Tapani Kumpula, Inka Varjanto sekä Janne Kujala.

Ähtärissä vietetään ma 14.11.-pe 18.11. kuntosali-harjoittelu tutuksi viikkotapahtumaa. Kyseinen teema-viikko on kaikille avoin ja osallistujia toivotaan runsaasti mukaan matalalla kynnyksellä.

Viikon aikana paikalliset kuntosaliyrittäjät pitävät kuntotiloillaan ”avoimet ovet” -tapahtumia esitellen palvelujaan, sekä antaen opastusta laitteiden käytössä. Neljälle eri kuntosalille pääsee tutustumaan ilmaiseksi klo 15-19 välisenä aikana seuraavina päivinä:

ma 14.11 Kuntosali TaKu, os. Ostolantie 15

ti 15.11 Kuntosali BodyBlace, os. Yrittäjäntie 7

ke 16.11 Kuntosali & liikuntatila Sali, os. Ostolantie 14

pe 18.11 Hemi Gym, os. Ostolantie 11

Teemaviikon yhteyteen on mahdollistettu myös kehonkoostumusmittaus. Kehonkoostumuksen voi mittauttaa to 17.11 klo 12-18 välisenä aikana liikuntahallilla. Mittausaika tulee varata ennakkoon, viimeistään 15.11. sähköpostitse janne.kujala@ahtari.fi tai puhelimitse 040 6280014.

Mittaus suoritetaan Pohjanmaan Liikunnan ja Urheilun toimesta InBody 770 laitteella. Kyseinen laite on tällä hetkellä markkinoiden kehittynein mittauslaite. Mittauksesta saa selville mm. rasvaprosentin, lihasmassan, lihastasapainon, painokontrollitavoitteen, viskeraalirasvan, perusaineenvaihdunnan ja paljon muuta oleellista tietoa terveydestä. Osallistujat saavat itselleen selkeän A4-raportin tuloksistaan. Mittauksen hinta on 15 €, joka tulee maksaa käteisellä. Hinta on edullinen, sillä kyseisellä laitteella tehdyt mittaukset maksavat normaalisti noin 35 €.

Janne Kujala

Liikuntapalveluiden suunnittelija Janne Kujala on erittäin mielissään siitä, että kaikki kuntosaliyrittäjät lähtivät mukaan teemaviikkoon. – Ähtärissä on hyvät puitteet harrastaa monenlaista liikuntaa, myös kuntosaliharjoittelua. Toivotaan, että viikon aikana kuntosaliharjoittelusta innostuu mahdollisimman moni henkilö. Ajatuksena olisi tehdä teemaviikosta jokavuotinen perinne, jotta kehonkoostumusmittauksen tuloksia pystyisi vertailemaan vuosittain, Kujala toteaa.

Viikon aikana tapahtumiin osallistujien kesken suoritetaan arvontaa. Palkintoina on muun muassa kuukausikortteja kuntosaleille, 10 kerran kuntosalikortti sekä liikunnallisia tuotepalkintoja. Arpalipukkeen voi täyttää jokaisessa tapahtumapaikassa.

Teemaviikkoa ovat järjestämässä yhteistyössä Ähtärin kaupungin liikuntapalvelut, paikalliset kuntosaliyrittäjät sekä Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI